Τουρίστας από το Χονγκ Κονγκ στην Πατάγια έπεσε με αυτοκίνητο σε στύλο ισχύος αφού κάπνισε κάνναβη, βρέθηκε να κοιμάται ήσυχος στο αυτοκίνητο με κατοικίδια

Πατάγια -

Ένας τουρίστας από το Χονγκ Κονγκ έπεσε με το αυτοκίνητό του σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην Πατάγια το βράδυ της 23ης Μαΐου, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού κάπνισε κάνναβη. Αργότερα βρέθηκε χωρίς τραυματισμό και κοιμόταν αδιάφορα στο αυτοκίνητό του με τη γάτα και τον σκύλο του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Soi Wat Bun Samphan 9, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Η μονάδα διάσωσης Sawang Boriboon Thammsathan έλαβε αναφορά για το ατύχημα στις 10:46 και έσπευσε στο σημείο.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένα μαύρο σεντάν Suzuki Ciaz προσέκρουσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης. Το όχημα είχε υποστεί σημαντικές ζημιές.

Μέσα στο αυτοκίνητο, ένας 27χρονος άνδρας από το Χονγκ Κονγκ, ο οποίος αναγνωρίστηκε δημόσια από την αστυνομία του Nongprue ως ο κύριος Jason Oscar Egbe, βρέθηκε να κοιμάται ήσυχος, φαινομενικά να αγνοεί το ατύχημα. Παρά τις προσπάθειες των αρχών και των περαστικών να τον ξυπνήσουν, ο άνδρας παρέμεινε αδιάφορος. Χρειάστηκαν πάνω από 20 λεπτά για την αστυνομία και τους διασώστες να τον απομακρύνουν σωματικά από το κατεστραμμένο όχημα.

Η αστυνομία του Nongprue σημείωσε ότι ο κ. Τζέισον χαμογέλασε στους αστυνομικούς μόλις ξύπνησε, φαινόταν εντελώς ανενόχλητος από την κατάσταση και ακόμη έπαιζε με τη γάτα και τον σκύλο του στο όχημα.

Στη συνέχεια, οι αρχές έμαθαν από τον φίλο του άνδρα, τον 23χρονο κ. Patiphan Pongreuang, ότι ο άνδρας από το Χονγκ Κονγκ κάπνιζε κάνναβη με φίλους του πριν από το ατύχημα. Στη συνέχεια προσπάθησε να οδηγήσει μόνος του στο σπίτι ενώ ήταν βαριά μεθυσμένος.

Ο κύριος Τζέισον κατέληξε για λίγο να σταματά στην άκρη του δρόμου και να εμπόδισε την κυκλοφορία. Ως εκ τούτου, ο κ. Patiphan τον πλησίασε και του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο. Ωστόσο, ο άνδρας από το Χονγκ Κονγκ συνέχισε να οδηγεί, αρνούμενος να αφήσει τον κ. Patiphan να τον συνοδεύσει. Αυτό οδήγησε τελικά στο ατύχημα.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε στο ατύχημα, συμπεριλαμβανομένου του κ. Jason και των κατοικίδιων του. Η αστυνομία του Nongprue τον συνέλαβε για τεστ αλκοόλ στο αίμα και εργάζεται για να απομακρύνει το κατεστραμμένο αυτοκίνητο από το σημείο, καθώς αυτή τη στιγμή εμποδίζει τη ροή της κυκλοφορίας.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.