Γυναίκα Pattaya καλεί ταξί στις 3 π.μ., καταλήγει να οδηγεί μόνη της στο αεροδρόμιο καθώς ο οδηγός ήταν πολύ νυσταγμένος

Πατάγια -

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη στην Πατάγια έχει γίνει viral στο TikTok αφού μοιράστηκε μια αστεία εμπειρία με έναν νυσταγμένο οδηγό ταξί.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2024, η γυναίκα, της οποίας το πραγματικό όνομα δεν ήταν γνωστό, αφηγήθηκε πώς κάλεσε ταξί στις 3 τα ξημερώματα για μια βόλτα από την Πατάγια στο Διεθνές Αεροδρόμιο Don Mueang, για να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του ταξί για τους περισσότερους. του ταξιδιού.

Όπως είπε η γυναίκα, παρατήρησε ότι ο άνδρας οδηγός ταξί που ήρθε να την παραλάβει και τη φίλη της εμφανίστηκε νυσταγμένος ενώ οδηγούσε. Ο οδηγός μάλιστα φέρεται να αποκοιμήθηκε για λίγο μετά την έναρξη του ταξιδιού, οπότε η γυναίκα αποφάσισε να ρωτήσει ευγενικά τον οδηγό αν μπορούσε να αναλάβει την οδήγηση.

Όπως φάνηκε στο βίντεο, ο οδηγός συμφώνησε να αφήσει τη γυναίκα να οδηγήσει και δικαιολογήθηκε στο πίσω κάθισμα για να κοιμηθεί. Ο φίλος της γυναίκας κινηματογράφησε την περίεργη εμπειρία τους πριν τη δημοσιεύσει στο TikTok, χαριτολογώντας: «Οδηγήσαμε από την Πατάγια μέχρι το αεροδρόμιο Don Mueang, με τον οδηγό να κοιμάται ήσυχος πίσω μας».

Το κλιπ, που μπορείτε να δείτε εδώ από το Channel 7, έχει γίνει viral στο TikTok. Πολλοί τηλεθεατές εξέφρασαν την κατανόησή τους για την απόφαση της γυναίκας να πάρει το τιμόνι, ενώ κάποιοι επέκριναν τον ταξιτζή για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Δεν είναι γνωστό από την ώρα του Τύπου εάν κάποιο είδος επιβολής του νόμου ή αρμόδια υπηρεσία θα εξετάσει τον οδηγό που κοιμάται ή ακόμα και αν παραβιάζει οποιουσδήποτε νόμους.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.