Ο Κυβερνήτης της Μπανγκόκ διέταξε άμεση δράση μετά από πλημμύρες στη διασταύρωση Udomsuk λόγω ισχυρής βροχής και αργής αποστράγγισης

Μπανγκόκ -

Στις 22 Μαΐου 2024, ο Κυβερνήτης της Μπανγκόκ Chadchart Sittipunt, μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες, πραγματοποίησαν επιτόπια επιθεώρηση στη διασταύρωση Udomsuk στο Bang Na της Μπανγκόκ, για να αντιμετωπίσουν τις πλημμύρες των δρόμων που προκλήθηκαν από αργή αποστράγγιση λόγω δυνατής βροχής.

Ο κυβερνήτης Chadchart και οι υπηρεσίες είχαν επίσης επιθεωρήσει την περιοχή το προηγούμενο βράδυ, 21 Μαΐου, μετά από σοβαρή κυκλοφοριακή συμφόρηση που προκλήθηκε από έντονη βροχόπτωση το βράδυ, η οποία χρειάστηκε περισσότερα από 30 λεπτά για να αποστραγγιστεί το νερό που υπερχείλισε.

Κατά την επιθεώρηση, οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι ορισμένοι υπονόμοι περιείχαν μικρά θραύσματα από τούβλα και τσιμέντο. Επιπλέον, το κάτω μέρος ορισμένων υπονόμων ήταν ανώμαλο και ορισμένα πεζοδρόμια δεν είχαν κατάλληλες κλίσεις για να κατευθύνουν το νερό στους υπονόμους, όπως ανέφερε ο κυβερνήτης Chadchart.

Σε απάντηση, ο κυβερνήτης Chadchart εξέδωσε εντολή για άμεση δράση για τον καθαρισμό των υπονόμων και την εφαρμογή άλλων απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή μελλοντικών πλημμυρών στην περιοχή. Τόνισε ότι αυτά τα βήματα θα διασφαλίσουν ότι η διασταύρωση Udomsuk δεν θα αντιμετωπίσει ξανά πλημμύρες.

Διαβάστε το πρόσφατο άρθρο μας σχετικά με το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα ανακοινώνει ότι η Ταϊλάνδη εισήλθε επίσημα σε περίοδο βροχών από τις 20 Μαΐου.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.