Οι πλημμύρες στην Πατάγια προκαλούν μερική κατάρρευση δρόμου στον Τρίτο Δρόμο

Πατάγια -

Ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε πλημμύρες σε αρκετές περιοχές της Πατάγια το απόγευμα της 21ης ​​Μαΐου 2024. Η βροχή προκάλεσε επίσης μερική κατάρρευση δρόμου στον Τρίτο Δρόμο κοντά στο Χόλιγουντ Ντίσκο και τη Νέα Σεζόν 88 στη Βόρεια Πατάγια.

Ένα βίντεο από την κατάρρευση και τις πλημμύρες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ στο κανάλι μας στο YouTube.

Η νεροποντή, η οποία κράτησε και συνεχίζει όλη την ημέρα, είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο της στάθμης του νερού μεταξύ 10 και 70 εκατοστών σε πολλές τοποθεσίες.

Οι πληγείσες περιοχές περιλάμβαναν τον σιδηροδρομικό δρόμο μεταξύ Soi Wat Thammasammakhi και Soi Khao Talo, την οδό Sukhumvit στη Νότια Πατάγια, τη διασταύρωση Phaniat Chang και τη διασταύρωση Mum Aroi. Αυτές οι περιοχές είναι συνήθως επιρρεπείς σε πλημμύρες.

Τα νερά της πλημμύρας το έκαναν αδιάβατο για μοτοσυκλέτες και μικρά αυτοκίνητα, αλλά το νερό υποχώρησε γρήγορα και επανήλθε σε κανονικά επίπεδα, φαινομενικά χάρη στο νέο σύστημα αποχέτευσης της πόλης. Ωστόσο, μετά την υποχώρηση των νερών της πλημμύρας, οι κάτοικοι κοντά στο Hollywood Disco και τη New Season 88 στη Βόρεια Πατάγια παρατήρησαν ότι η επιφάνεια του Τρίτου Δρόμου είχε υποστεί ζημιές. Πιστεύεται ότι η πίεση του νερού και η διάβρωση προκάλεσαν τη βύθιση της επιφάνειας του δρόμου κατά περίπου 10 εκατοστά σε ένα τμήμα 5 μέτρων.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ζημιές σε οχήματα χάρη στις γρήγορες απαντήσεις των κατοίκων της περιοχής και των αρμόδιων αρχών.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν τους αξιωματούχους της πόλης Pattaya για να αποκαταστήσουν τη ζημιά.

Η ομάδα μηχανικών της Pattaya City και άλλες σχετικές υπηρεσίες επιθεώρησαν τον δρόμο και τον έκλεισαν στην κυκλοφορία. Αυτήν τη στιγμή εργάζονται για την αποκατάσταση της κατεστραμμένης επιφάνειας χρησιμοποιώντας εκσκαφές για να ισοπεδώσουν το έδαφος κάτω από το οδόστρωμα και να φέρουν εκ νέου στην επιφάνεια το δρόμο. Αναμένεται σύντομα ο δρόμος να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.