Οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια υποτάσσουν τον ταραγμένο ξένο

Πατάγια -

Αξιωματικοί του δήμου της πόλης Πατάγια υπέταξαν έναν ταραγμένο αλλοδαπό άνδρα που προκάλεσε μεγάλο σάλο σε τοπική επιχείρηση τη Δευτέρα 20 Μαΐου.

Γύρω στο μεσημέρι, η τηλεφωνική γραμμή 1337 της πόλης Pattaya έλαβε μια κλήση από ενδιαφερόμενους κατοίκους που ανέφεραν ότι ένας αλλοδαπός άνδρας συμπεριφερόταν ακανόνιστα μπροστά σε ένα τοπικό ασφαλιστικό γραφείο στην οδό Chaiyapruek 1.

Αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια, συμπεριλαμβανομένων δημοτικών αξιωματικών, ειρηνευτικών δυνάμεων και της κινητής ομάδας διάσωσης της Πατάγια, έφτασαν στο σημείο για να διερευνήσουν.

Κατά την άφιξή τους, συνάντησαν έναν ψηλό, άγνωστο ξένο άνδρα που παρουσίαζε σημάδια ταραχής και σύγχυσης. Ο άνδρας που μπορεί να ήταν γερμανικής υπηκοότητας εθεάθη να περιφέρεται άσκοπα στην περιοχή φωνάζοντας και μιλώντας στον εαυτό του, χωρίς πουκάμισο και προκαλώντας συναγερμό στις τοπικές επιχειρήσεις και τους κατοίκους.

Ευτυχώς, οι υπάλληλοι κατάφεραν γρήγορα να ηρεμήσουν τον ταραγμένο άνδρα. Ο άνδρας δεν τραυματίστηκε ή δεν προκάλεσε ζημιές σε οποιαδήποτε περιουσία, ανέφεραν οι αξιωματούχοι. Ωστόσο, αφού έψαξαν το σακίδιό του, ανακάλυψαν ένα πακέτο κάνναβης, η οποία είναι επί του παρόντος νόμιμη στην Ταϊλάνδη, αλλά υπό μεγάλη συζήτηση. Δεν ήταν σαφές, ωστόσο, αν αυτό συνέβαλε στη συμπεριφορά του. Δεν βρέθηκαν έγγραφα ταυτότητας στον άνδρα.

Οι αξιωματούχοι συνομίλησαν περαιτέρω με τον άνδρα, καλώντας τον να επιστρέψει στο κατάλυμά του. Ο άνδρας συμμορφώθηκε και έφυγε από τη σκηνή ειρηνικά με ένα μηχανάκι. Δεν δήλωσε το όνομά του, αλλά πόζαρε για φωτογραφίες με την αστυνομία με καλή διάθεση.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.