Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης ανακοινώνει ότι η Ταϊλάνδη έχει εισέλθει επίσημα σε περίοδο βροχών από τις 20 Μαΐου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Εθνικός-

Στις 12:00 μ.μ., στις 21 Μαΐου 2024, το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα εξέδωσε ανακοίνωση ότι η Ταϊλάνδη εισήλθε επίσημα στην περίοδο των βροχών από τις 20 Μαΐου.

Σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, η κ. Kanwee Sitthicheapak, Γενική Διευθύντρια του Μετεωρολογικού Τμήματος, υπέγραψε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η Ταϊλάνδη είχε τελειώσει την καλοκαιρινή της σεζόν και εισήλθε στην περίοδο των βροχών από τις 20 Μαΐου 2024.

Αυτό οφείλεται στο ότι στις ανώτερες περιοχές της Ταϊλάνδης σημειώθηκαν πυκνές βροχοπτώσεις που καλύπτουν περισσότερο από το 60% της περιοχής για τρεις συνεχόμενες ημέρες. Επιπλέον, οι άνεμοι ανώτερου επιπέδου σε υψόμετρο περίπου 1.5 χιλιομέτρου άλλαξαν κατεύθυνση προς τα νοτιοδυτικά, φέρνοντας την υγρασία από τη Θάλασσα Ανταμάν να καλύπτει συνεχώς την περιοχή της Ταϊλάνδης.

Εν τω μεταξύ, οι άνεμοι ανώτερου επιπέδου σε υψόμετρο περίπου 10 χιλιομέτρων είχαν μετατοπίσει την κατεύθυνση προς τα ανατολικά, υποδεικνύοντας την έναρξη της περιόδου των βροχών στην Ταϊλάνδη για φέτος.

Ο καιρός θα δει βροχοπτώσεις να καλύπτουν περισσότερο από το 60% της περιοχής, ειδικά στις ανώτερες περιοχές της Ταϊλάνδης. Η περίοδος των βροχών αναμενόταν να τελειώσει στα μέσα Οκτωβρίου 2024, ενώ οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2025 στη νότια περιοχή.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.