Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης συναντά τα στελέχη της F1 για να συζητήσουν το Grand Prix της Φιλοξενίας στην Μπανγκόκ

Εθνική -

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin συναντήθηκε με στελέχη της Formula 1 στη Μπολόνια της Ιταλίας, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο η Ταϊλάνδη να φιλοξενήσει έναν αγώνα Grand Prix στο μέλλον. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια SretthaΕπίσημη επίσκεψη του στην Ιταλία στις 19 Μαΐου 2024.

Η Formula 1 είναι η πιο διάσημη σειρά μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο, με αγώνες που διεξάγονται σε 21 χώρες σε πέντε ηπείρους. Η σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Φόρμουλα 2024 FIA 24 είναι σε εξέλιξη από τον Φεβρουάριο έως τον Δεκέμβριο, με συνολικά XNUMX αγώνες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρωθυπουργός Srettha εξέφρασε το ενδιαφέρον της Ταϊλάνδης να φιλοξενήσει έναν αγώνα της Formula 1 με στελέχη της F1. Πίστευε ότι μια τέτοια εκδήλωση θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στη χώρα.

Ο Πρωθυπουργός σημείωσε επίσης ότι ήταν βέβαιος ότι η Ταϊλάνδη θα είχε εντυπωσιακές επιδόσεις λόγω του ανθρώπινου δυναμικού, των εγκαταστάσεων και της φιλικότητας του λαού της Ταϊλάνδης.

«Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης είναι πεπεισμένη ότι η Ταϊλάνδη θα είναι έτοιμη να κατασκευάσει την πίστα το συντομότερο δυνατό, το 2027 ή το αργότερο το 2028. Ο κύριος χορηγός πιθανότατα θα είναι ο PTT PCL (εθνικός όμιλος ενέργειας της Ταϊλάνδης), παρόμοιος με τον χορηγό της Petronas όταν η Μαλαισία φιλοξένησε τον αγώνα», είπε ο πρωθυπουργός.

Δεν υπήρξε άμεση δημόσια απάντηση από τα στελέχη της F1, αλλά ο πρωθυπουργός Thavisin παρέμεινε σίγουρος και αισιόδοξος.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.