Η Pattaya φιλοξενεί το Thailand Extreme Fest 2024 για την προώθηση των ακραίων αθλημάτων και του τουρισμού

ΦΩΤΟ: สมาคมกีฬาเอ็กซ์ตรีมแห่งประเทศคย

Πατάγια -

Η Pattaya City συνεργάστηκε πρόσφατα με την Ένωση Extreme Sports της Ταϊλάνδης για να φιλοξενήσει το Thailand Extreme Fest 2024 από τις 17 έως τις 19 Μαΐου στο εμπορικό κέντρο Central Pattaya για να προωθήσει τα extreme sports, να αναπτύξει τοπικούς αθλητές και να ενισχύσει τη φήμη της Pattaya ως αθλητικού και τουριστικού προορισμού.

Δείτε μερικά βίντεο από τις καλύτερες στιγμές της εκδήλωσης από το κανάλι μας στο YouTube εδώ.

Το φεστιβάλ περιελάμβανε αγώνες στο skateboard, στο inline skating, στο speed skating και στο BMX cycling. Πάνω από 400 αθλητές από όλη την Ταϊλάνδη συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Το Thailand Extreme Fest 2024 ανέδειξε την αυξανόμενη δημοτικότητα των extreme sports παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης και της Αμερικής. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης αποφάσισαν να φιλοξενήσουν την εκδήλωση με αποστολή να προσελκύσουν τουρίστες στην Πατάγια για να συμβάλουν στην τουριστική οικονομία της πόλης.

Το φεστιβάλ είχε μεγάλη επιτυχία καθώς επίσης εδραίωσε τη θέση της Πατάγια ως παγκοσμίου φήμης αθλητικής πόλης, είπαν οι διοργανωτές.

ΦΩΤΟ: สมาคมกีฬาเอ็กซ์ตรีมแห่งประเทศคย
ΦΩΤΟ: สมาคมกีฬาเอ็กซ์ตรีมแห่งประเทศคย

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.