Αξιωματούχοι έκλεισαν το φερόμενο παράνομο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πατάγια

Πατάγια -

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, 26 Φεβρουαρίου, οι αρχές με επικεφαλής τον αρχηγό της περιοχής Banglamung κ. Weekit Manarojkit πραγματοποίησαν έφοδο σε έναν χώρο διασκέδασης γνωστό ως «The Moonlight» που βρίσκεται στην οδό Sukhumvit στην Πατάγια.

Η ενέργεια προέκυψε μετά από αναφορές ότι το ίδρυμα συνέχισε να λειτουργεί παρά το γεγονός ότι είχε διαταχθεί το κλείσιμο για πέντε χρόνια από το Εθνικό Συμβούλιο για την Ειρήνη και την Τάξη (NCPO) τον Δεκέμβριο του 2020. Η εντολή κλεισίματος εκδόθηκε λόγω του ότι το ίδρυμα φέρεται να επιτρέπει σε άτομα κάτω της ηλικίας 20 να συχνάζει στις εγκαταστάσεις της και να παραβιάζει επίμονα τις προηγούμενες οδηγίες κλεισίματος.

Ο κ. Weekit ενημερώθηκε για την παράνομη λειτουργία του καταστήματος. Μετά από επιθεώρηση, οι ομάδες επιβολής του νόμου επιβεβαίωσαν ότι η εγκατάσταση παρέμενε ανοιχτή και εξυπηρετούσε ενεργά τους πελάτες, αψηφώντας κατάφωρα την οδηγία του NCPO.

Αρχικά, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, κατηγορήθηκε για λειτουργία χώρου διασκέδασης χωρίς άδεια, πώληση αλκοολούχων ποτών χωρίς άδεια, πώληση αλκοολούχων ποτών πέραν των νόμιμα επιτρεπόμενων ωρών και παραβίαση της εντολής κλεισίματος του Εθνικού Συμβουλίου για την Ειρήνη και την Τάξη. .


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.