Η τουριστική αστυνομία συνέλαβε άνδρα για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών στην Πατάγια

Πατάγια -

Η τουριστική αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε έναν Ταϊλανδό για κλοπή και κατοχή παράνομων ναρκωτικών.

Ο ύποπτος, ο κ. Sayan Chantawong, 44 ετών, συνελήφθη με την κατηγορία της κλοπής και της παράνομης κατοχής μεθαμφεταμίνης στις 25 Φεβρουαρίου 2024, ενώ περπατούσε κοντά στην οδό Thappraya. Η σύλληψη προήλθε από ένα περιστατικό στις 22 Φεβρουαρίου, όταν ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου ανέφερε ότι του έκλεψαν το φορητό υπολογιστή, το ηχοσύστημα και άλλο εξοπλισμό στο Soi Jomtien 1.

Μετά την αναφορά, αστυνομικοί από το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας 2 ξεκίνησαν έρευνα και αναγνώρισαν τον κ. Sayan, κάτοικο του Udon Thani, ως ύποπτο με βάση την περιγραφή του θύματος. Μόλις τον πλησίασαν, οι αστυνομικοί παρατήρησαν ύποπτη συμπεριφορά, που τους ώθησε να ερευνήσουν το σώμα του που είχε ως αποτέλεσμα την ανακάλυψη παράνομων ναρκωτικών.

Ο κ. Σαγιάν φέρεται να παραδέχτηκε ότι κατείχε και έκανε χρήση μεθαμφεταμίνης, με ένα τεστ ούρων να επιβεβαιώνει την παρουσία των ναρκωτικών στο σύστημά του.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σακίδιο του κ. Sayan, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα κλεμμένα αντικείμενα. Ωστόσο, ο κ. Sayan αρνήθηκε την ιδιοκτησία των αντικειμένων και ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε πώς μπήκαν στην τσάντα του.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον κ. Sayan στον τόπο του εγκλήματος, όπου το θύμα επιβεβαίωσε ότι τα κλεμμένα αντικείμενα του ανήκαν και μεταφέρθηκαν γύρω στις 5:00 μ.μ. της 22ας Φεβρουαρίου. Τα πλάνα παρακολούθησης αποκάλυψαν επίσης ότι ένας άνδρας που ταιριάζει με την περιγραφή του κ. Sayan έκλεβε τον εξοπλισμό.

Αφού ενημέρωσαν τον κ. Sayan για τα δικαιώματα και τις κατηγορίες του, οι αστυνομικοί συνέταξαν αρχείο σύλληψης και τον παρέδωσαν, μαζί με τα κατασχεθέντα αντικείμενα, στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.