Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε τον πωλητή που πωλούσε χυμό Kratom

Πατάγια -

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον κ. Mor U, έναν 38χρονο κάτοικο της επαρχίας Tak, επειδή πούλησε χυμό Kratom αναμεμειγμένο με σιρόπι για τον βήχα κατά μήκος της οδού 36 (Pattaya-Rayong) την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Η σύλληψη ακολουθεί την οδηγία του Πρωθυπουργού Srettha Thavisin να πατάξει τους πωλητές που πωλούν αυτό το παράνομο παρασκεύασμα, το οποίο έχει συνδεθεί με μέθη μεταξύ νέων και φοιτητών.

Μετά από μια πληροφορία, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τον κ. Μορ να πουλάει το παρασκεύασμα από έναν πάγκο μεταμφιεσμένο σε κανονική βάση νερού. Ένας μυστικός αξιωματικός αγόρασε ένα μπουκάλι χυμό Kratom για 100 μπατ από τον κ. Μορ, οδηγώντας στη σύλληψή του.

Ο κ. Μορ ισχυρίστηκε ότι εργαζόταν για έναν φίλο του και αρνήθηκε ότι ήταν ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Αντιμετώπισε κατηγορίες για «παράνομη πώληση χυμού Kratom αναμεμειγμένου με άλλα συστατικά». Η υπόθεση είχε διαβιβαστεί στο αστυνομικό τμήμα του Μπανγκλαμούνγκ για νομικές διαδικασίες.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.