Μεθυσμένος άνδρας πηδά μπροστά από το τρένο στην Πατάγια, υφίσταται μικροτραυματισμούς

Πατάγια -

Ένας οδηγός τρένου στην Πατάγια απέφυγε ελάχιστα να συγκρουστεί με έναν μεθυσμένο πεζό στις γραμμές νωρίς το πρωί της Κυριακής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά το άτομο.

Περίπου στη 1:00 π.μ. στις 25 Φεβρουαρίου, το Ίδρυμα Sawangboriboon Thammasathan απάντησε σε μια αναφορά σύγκρουσης πεζού-τραίνου κοντά στο Soi Khao Talo Nong Krabok στο Nongprue, Banglamung, Chonburi. Κατά την άφιξη, οι συνεργάτες διάσωσης εντόπισαν έναν 31χρονο άνδρα που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Sujinda Saetae να βρίσκεται δίπλα σε μια σταθερή μηχανή αμαξοστοιχίας με αριθμό 5235.

Ο κ. Σουτζίντα υπέστη ελαφρά τραύματα, συμπεριλαμβανομένου του πόνου στην πλάτη. Αξιολογήθηκε από το προσωπικό διάσωσης και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρική φροντίδα. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν σοβαροί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τον μηχανοδηγό, ο οποίος ζήτησε να τηρηθεί το απόρρητο, παρατήρησαν τον κ. Σουτζίντα να προσπαθεί να διασχίσει τις γραμμές. Ο οδηγός επιβράδυνε αμέσως και έβαλε φρένο, ωθώντας τον κ. Σουτζίντα να πηδήξει προς το μπροστινό μέρος του τρένου. Ευτυχώς, ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει το τρένο εγκαίρως, αποτρέποντας μια πιο σοβαρή σύγκρουση. Επιπλέον, τα σωστικά συνεργεία ανέφεραν ότι ο τραυματίας ήταν μεθυσμένος.

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.