Ο έντιμος άνθρωπος της Pattaya επιστρέφει το χαμένο πορτοφόλι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός στην Πατάγια επέστρεψε ένα χαμένο πορτοφόλι που περιείχε μετρητά και προσωπικά έγγραφα στην αστυνομία της Πατάγια το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Thanthai Khieokaew, 31 ετών, ανακάλυψε ένα χαμένο πορτοφόλι κοντά στο Pattaya Third Road, κοντά στο Tony's Gym. Αμέσως έκανε την προσπάθεια να αναφέρει το εύρημα στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια.

Ο κ. Θανθάι υπέβαλε καταγγελία στον Πολ. Ο υπολοχαγός Anirut Jaehro και παρέδωσε το πορτοφόλι μαζί με το περιεχόμενό του. Το πορτοφόλι περιείχε μετρητά ύψους 840 μπατ και διάφορα απαραίτητα έγγραφα.

Το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια εργάζεται επί του παρόντος για την ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη του πορτοφολιού μέσω των ανακτηθέντων εγγράφων. Μόλις εντοπιστεί, η αστυνομία θα επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη και θα μεριμνήσει για την ασφαλή επιστροφή των χαμένων αντικειμένων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.