Το Honda LPGA Ταϊλάνδη ευδοκιμεί, εμπνέοντας τις μελλοντικές γενιές

(Chonburi – 25 Φεβρουαρίου 2024) – Θαυμαστές του γκολφ Η Honda LPGA Ταϊλάνδης έχει αφήσει αξιοσημείωτη εντύπωση στους αξιωματούχους της "LPGA Tour", ο οποίος θεώρησε το γεγονός ως ένα από τα πιο ζωντανά tour, λαμβάνοντας συντριπτικές απαντήσεις από τους λάτρεις του γκολφ. Η απόδοση των 11 Ταϊλανδών παικτών γκολφ ήταν εξαιρετική, δημιουργώντας έντονη εντύπωση τόσο στους θεατές όσο και στους θαυμαστές του γκολφ.

Ο κ. Matt Chmura, Chief Marketing and Communications and Brand Officer από το LPGA Tour, εξέφρασε: «Η υποστήριξη από τους θαυμαστές του γκολφ σε αυτή την εκδήλωση θεωρείται μία από τις καλύτερες στην περιοδεία, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας. Κάθε παίκτης γκολφ θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το γεγονός. Το γήπεδο θεωρείται επίσης ως μια καλή πρόκληση για τους παίκτες του γκολφ». Ο κ. Ματ επαίνεσε επίσης τους Ταϊλανδούς παίκτες γκολφ, δηλώνοντας ότι είναι από τους «καλύτερους στην περιοδεία».

Είναι βέβαιος ότι η 17η έκδοση του Honda LPGA Ταϊλάνδης Ο ανταγωνισμός θα προσελκύσει περισσότερη προσοχή από το ευρύ κοινό, τονίζοντας τη σημασία της έμπνευσης νέων γενιών παικτών γκολφ.

«Αυτή η διοργάνωση επιτρέπει στους νεαρούς Ταϊλανδούς γκόλφερ να ανταγωνιστούν παίκτες γκολφ παγκόσμιας κλάσης και βλέποντας αυτούς τους παίκτες του γκολφ να παίζουν ή να κερδίζουν πρωταθλήματα θα εμπνεύσει νεαρά ταλέντα να εισέλθουν στο άθλημα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την ανάπτυξη του γκολφ, ο κ. Ματ δήλωσε ότι υπάρχουν συνεχείς βελτιώσεις σε διάφορες πτυχές παγκοσμίως, καθώς το γκολφ είναι ένα παγκόσμιο άθλημα, που δεν περιορίζεται σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή.

Επί του παρόντος, υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις, ιδιαίτερα στη χρήση τεχνολογίας για να γίνει το γκολφ πιο προσιτό στους θαυμαστές. Η επικοινωνία έχει εξελιχθεί, με συνεχή εστίαση στην παραγωγή και μετάδοση περιεχομένου για να παρέχει περισσότερα κανάλια για τους παίκτες του γκολφ και τους θαυμαστές να αλληλεπιδρούν, ειδικά με τη νεότερη γενιά που χρησιμοποιεί ενεργά τα διαδικτυακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για την προσθήκη περισσότερων τουρνουά στην Ταϊλάνδη ή στην περιοχή, ο κ. Ματ ανέφερε ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση λόγω του ήδη συμπαγούς προγράμματος τουρνουά. Το LPGA Tour συνήθως αγωνίζεται στην Ασία δύο φορές τη σεζόν, τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της σεζόν. «Είναι πρόκληση να προσθέτουμε περισσότερα τουρνουά, αλλά μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι με την υποστήριξη της Honda και των οπαδών του γκολφ στην Ταϊλάνδη», κατέληξε.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.