Η αστυνομία του Chonburi συλλαμβάνει έναν άνδρα που πουλούσε ναρκωτικά σε εφήβους

Τσονμπούρι -

Η αστυνομία στο Banglamung, Chonburi, συνέλαβε έναν 55χρονο Ταϊλανδό που φέρεται να πουλούσε ναρκωτικά σε εφήβους και να κατείχε παράνομα όπλα.

Η σύλληψη έγινε χθες, 22 Φεβρουαρίου, στη Naklua μετά από μυστική έρευνα. Η αστυνομία κατέσχεσε δύο σακούλες μεθαμφεταμίνης συνολικού βάρους 9.19 γραμμαρίων, σύνεργα ναρκωτικών, ένα αυτοσχέδιο μακρύ πιστόλι πίεσης αέρα, πυρομαχικά και έναν κύλινδρο από τον ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως κ. Gomol.

Η επιχείρηση προήλθε από εντολές του Πολ. Υποστράτηγος Thawatchai Jindakuansanong, Διοικητής της επαρχιακής αστυνομίας Chonburi, για την πάταξη της εγκληματικής δραστηριότητας. Η ομάδα έρευνας της αστυνομίας του Banglamung αγόρασε επιτυχώς ναρκωτικά από τον κ. Gomol προτού τον συλλάβει και αποκαλύψει τα κρυμμένα όπλα και πυρομαχικά.

Ο κ. Gomol ομολόγησε ότι απέκτησε τα ναρκωτικά από μια γυναίκα που ονομαζόταν κα Taeo και σκόπευε να τα πουλήσει σε εφήβους. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι τα όπλα χρησιμοποιήθηκαν μόνο για κυνήγι.

Οι αρχές κατηγόρησαν τον κ. Gomol για μη εξουσιοδοτημένη πώληση ναρκωτικών τύπου 1 και κατοχή παράνομων όπλων και πυρομαχικών. Κρατείται στο αστυνομικό τμήμα του Banglamung για περαιτέρω έρευνα.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.