Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Pattaya πιάστηκαν να κλέβουν ηχείο στην κάμερα

Πατάγια -

Ένας διευθυντής ξενοδοχείου στην Πατάγια έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που αποκαλύπτει επισκέπτες που φέρεται να κλέβουν ένα ηχείο και να φεύγουν από τις εγκαταστάσεις. Το περιστατικό, που συνέβη στις 15 Φεβρουαρίου 2024, ώθησε τον διευθυντή να παροτρύνει τα άλλα ξενοδοχεία να είναι πιο προσεκτικά και να εφαρμόσουν αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας.

Ο επισκέπτης, του οποίου το όνομα αποκαλύφθηκε εν αναμονή της έρευνας, έκανε check in για δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Πατάγια στις 14 Φεβρουαρίου. Το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου, κάλεσε δύο φίλους του Ταϊλανδού στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με τον διευθυντή, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, τα τρία άτομα επιχείρησαν να κλέψουν ένα ηχείο που ήταν τοποθετημένο κοντά στον πάγκο του ξενοδοχείου. Όταν αντιμετώπισαν το προσωπικό, επέστρεψαν στο δωμάτιό τους για να επιστρέψουν αργότερα για να κλέψουν τη συσκευή.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου ανέφερε αμέσως την κλοπή στην αστυνομία της Πατάγια και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη μέσω του αριθμού τηλεφώνου του. Ωστόσο, ενώ ο επισκέπτης υποσχέθηκε αρχικά να επιστρέψει το αντικείμενο, τελικά επέστρεψε σε κατεστραμμένη και ακατάλληλη κατάσταση, είπε ο διευθυντής.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου προέτρεψε τα άλλα ξενοδοχεία στην Πατάγια να είναι σε εγρήγορση και να πραγματοποιούν διεξοδικούς ελέγχους επισκεπτών κατά το check-out. Συμβουλεύουν επίσης τις συναδέλφους τους να λάβουν προληπτικά μέτρα, όπως προγράμματα ευαισθητοποίησης του προσωπικού και να εγκαταστήσουν κάμερες ασφαλείας για την πρόληψη παρόμοιων περιστατικών.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.