Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε δύο Κινέζους για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε δύο Κινέζους υπηκόους για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων στις 21 Φεβρουαρίου 2024.

Η κίνηση ήταν για την καταπολέμηση των εγκλημάτων που επηρεάζουν την τουριστική εικόνα και την οικονομία της Pattaya, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Pattaya, Pol. Ο συνταγματάρχης Navin Teerawit δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ενεργώντας σύμφωνα με αναφορές πληροφοριών, οι αρχές διεξήγαγαν έρευνα, οδηγώντας τους σε ένα σπίτι στο Soi Na Jomtien 22, Sattahip. Στη συνέχεια, η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι και συνέλαβε τον κ. Cai Qingqjng (28) και τον κ. Lei Chen (28), και οι δύο Κινέζοι υπήκοοι. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, γεμιστήρες πυρομαχικών, χειροπέδες και μια τσάντα ώμου.

Σύμφωνα με τον Pol Col Navin, οι δύο Κινέζοι ύποπτοι κατείχαν πυροβόλα όπλα χωρίς άδεια και μετέφεραν όπλα σε δημόσιους χώρους. Διαπιστώθηκε επίσης ότι είχαν εισέλθει παράνομα στην Ταϊλάνδη παρακάμπτοντας επίσημα σημεία ελέγχου μετανάστευσης.

«Αυτές οι σοβαρές παραβιάσεις όχι μόνο αποτελούν άμεση απειλή για τη δημόσια ασφάλεια, αλλά και δυνητικά αμαυρώνουν την τουριστική εικόνα της πόλης και επηρεάζουν αρνητικά την οικονομία», δήλωσε ο Pol Col Navin.

Ο κ. Cai και ο κ. Lei συνελήφθησαν και αναμένουν νομικές διαδικασίες και πιθανή απέλαση από την ώρα του Τύπου.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.