Το Bangsaen θα φιλοξενήσει τον αγώνα αυτοκινήτου Bangsaen Grand Prix αυτή την εβδομάδα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Grand Prix Bangsaen

Bangsaen -

Το Bangsaen ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την απόλυτη αυτοκινητιστική υπερβολή στην πόλη – το πολυαναμενόμενο Grand Prix Bangsaen, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Σιρκουί οδού Bangsaen, βρίσκεται στο Bangsaen, με μήκος πίστας 3.7 χιλιομέτρων. Αυτή η διάσημη διοργάνωση έχει πιστοποιηθεί με τα πρότυπα ασφαλείας της FIA Grade 3 από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA).

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην εκδήλωση. Επισκεφθείτε το Grand Prix του Bangsaen Facebook σελίδα Για περισσότερες πληροφορίες.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.