Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο κελί κράτησης στο αστυνομικό τμήμα Nongprue

Nongprue, Ταϊλάνδη-

Ένας 37χρονος Ταϊλανδός βρέθηκε νεκρός σε ένα κελί κράτησης στο αστυνομικό τμήμα Nongprue σήμερα το πρωί, 10 Ιουνίου 2023. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας πέθανε από προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το αλκοόλ.

Το θύμα, ο κ. Supol Suklueang, 37 ετών, είχε συλληφθεί στις 7 μ.μ. χθες, 9 Ιουνίου, σε σημείο ελέγχου οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ στο χωριό Raviphon, Nong Mai Kaen. Κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια και οδηγήθηκε στο κελί κράτησης για να περιμένει το δικαστήριο τη Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Στις 7:00 π.μ. σήμερα το πρωί, 10 Ιουνίου, άλλος κρατούμενος ενημέρωσε τους φρουρούς ότι το θύμα δεν ανταποκρινόταν και δεν είχε μετακινηθεί για ώρες από την ίδια θέση που ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα.

Μετά από περαιτέρω έλεγχο, η Πολ. Ο Αντισυνταγματάρχης Anuchet Kassomboon, Αναπληρωτής Έφορος Έρευνας, διαπίστωσε ότι ο Supol ήταν νεκρός και είχε πεθάνει κατά τη διάρκεια της νύχτας περίπου δύο έως τρεις ώρες πριν. Δεν υπήρχαν ενδείξεις κακοποίησης ή αγώνα και το CCTV δεν έδειξε σημάδια αντιπαράθεσης και μόνο ο Σουπόλ φαινόταν να κοιμάται.

Αρκετοί συνάδελφοι του Supol ταξίδεψαν για να συναντηθούν με τον Αντισυνταγματάρχη Anuchet γύρω στο μεσημέρι σήμερα και δήλωσαν ότι ο Supol ήταν εργάτης οικοδομών με καταγωγή από το Sisaket και είχε σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ. Οι συνάδελφοι είπαν ότι ο Σουπόλ είχε μαζί του μια φιάλη όλες τις ώρες της ημέρας και ισχυρίστηκαν ότι δεν τον είδαν ποτέ νηφάλιο, ακόμη και στη δουλειά.

Ο Σουπόλ μπήκε και έβγαινε από τα νοσοκομεία για ηπατικά προβλήματα πρόσφατα και οι γιατροί τον παρακάλεσαν να σταματήσει να πίνει, είπαν οι συνάδελφοι του Σουπόλ, αλλά δεν το έκανε. Ο αντισυνταγματάρχης Anuchet δήλωσε ότι θα διενεργηθεί πλήρης σωστή αυτοψία, αλλά εκείνη τη στιγμή πίστευαν ότι προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το αλκοόλ οδήγησαν στο θάνατο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/