Ξένος φέρεται να βλάπτει το σαλόνι στην Πατάγια 

Πατάγια -

Ένας αλλοδαπός άνδρας φέρεται να προκάλεσε ζημιά στο σαλόνι μιας γυναίκας αφού αυτή έγινε η νέα ιδιοκτήτρια στο σαλόνι της κοπέλας του.

Η κυρία Nijada Korby, 35 ετών, η ιδιοκτήτρια σαλονιού στο Soi Bua Khao, στη Νότια Πατάγια, υπέβαλε επίσημη αναφορά στην αστυνομία στην αστυνομία της πόλης Pattaya με αποδεικτικά βίντεο.

Η κυρία Nijada είπε στο Pattaya News ότι, σύμφωνα με την ίδια, ανέλαβε νόμιμα την ιδιοκτησία του σαλονιού από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που είναι η κοπέλα του αλλοδαπού. Το σαλόνι της κυρίας Nijada άνοιξε στις 27 Μαΐουth τον προηγούμενο μήνα. Λίγο μετά το άνοιγμα του χώρου, ο αλλοδαπός άνδρας ήρθε στο σαλόνι της και προσπάθησε να το καταστρέψει. Υποστήριξε ότι το σαλόνι του ανήκε, αλλά σύμφωνα με τον Nijada αυτό είναι λάθος.

Τα ονόματα του αλλοδαπού και της κοπέλας του δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Πατάγια, σημειώνοντας ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η κυρία Nijada υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Pattaya μετά το πρώτο περιστατικό. Το σαλόνι της άνοιξε ξανά την Παρασκευή (9 Ιουνίουth) και για άλλη μια φορά ο ίδιος αλλοδαπός επιχείρησε να καταστρέψει το σαλόνι της και προσπαθούσε να κλειδώσει την πόρτα με τη δική του κλειδαριά και κλειδί. Εθεάθη στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να φαίνεται να πετάει καρέκλες γύρω από την κοντινή περιοχή, φωνάζοντας δυνατά και τρομάζοντας πολλούς πελάτες και κοντινούς περαστικούς.

Η κυρία Nijada είπε ότι επικοινώνησε με την κοπέλα του που είναι η προηγούμενη ιδιοκτήτρια σαλονιού. Είπε ότι δεν ήταν σε θέση να καταλάβει το αγόρι της και είχε ξεκαθαρίσει ότι το κομμωτήριο πουλήθηκε νόμιμα και μεταβιβάστηκε. Η κυρία Nijada και οι ντόπιοι πωλητές που βρίσκονται κοντά φοβούνται τον ξένο άνδρα που φοβούνται ότι μπορεί να είναι επικίνδυνος και συναισθηματικά ασταθής, υποστηρίζοντας ότι έχει απειλήσει πολλούς ανθρώπους στην περιοχή.

Η αστυνομία της Πατάγια δήλωσε ότι θα διερευνήσει το θέμα και ενθάρρυνε τον άνδρα ύποπτο να έρθει στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια και να εξηγήσει την πλευρά της ιστορίας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.