Η Πόλη της Πατάγια δεσμεύεται να καταπολεμήσει αλλοδαπούς εργάτες και ζητήματα κυκλοφορίας που αφορούν πλανόδιους πωλητές τροφίμων

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya πραγματοποίησαν συνάντηση χθες, 9 Ιουνίου 2023, για να αντιμετωπίσουν τις αυξανόμενες καταγγελίες γύρω από πλανόδιους πωλητές τροφίμων στην Πατάγια.

Τα παράπονα προέρχονται από δύο κατευθύνσεις… η μία είναι από αυτοκινητιστές που λένε ότι οι πωλητές έχουν φράξει την κυκλοφορία και έχουν προκαλέσει σημεία πνιγμού σε όλη την πόλη. Η δευτερεύουσα καταγγελία προέρχεται από τους ίδιους τους πωλητές, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι μεγάλος αριθμός αλλοδαπών έχουν αρχίσει να τρέχουν καρότσια τροφίμων και βλάπτουν το εισόδημά τους και εργάζονται παράνομα.

Αξιωματούχοι της πόλης Pattaya σημείωσαν ότι αυτή τη στιγμή διεξάγεται μια δοκιμή γύρω από το Wat Chai στη Νότια Πατάγια που επιτρέπει σε σχεδόν πενήντα πωλητές να λειτουργούν νόμιμα από τις 9:00 μ.μ. έως τις 4:00 π.μ. τη νύχτα, αλλά οι συμμετέχοντες πωλητές πρέπει να έχουν την κατάλληλη εγγραφή και να πληρούν αυστηρά πρότυπα υγείας.

Μπορεί να πραγματοποιηθούν πρόσθετες δοκιμές σε άλλες περιοχές και η πόλη είπε ότι μπορεί να εξερευνήσει άλλες καθορισμένες περιοχές για να λειτουργήσουν οι πωλητές τροφίμων.

Όσον αφορά το ζήτημα των ξένων, αξιωματούχοι είπαν ότι η Μετανάστευση θα κληθεί να ελέγχει τακτικά το νομικό καθεστώς των πωλητών καροτσιών τροφίμων σε όλη την πόλη. Όποιος βρεθεί να εργάζεται παράνομα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει απέλαση και αυστηρές νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/