Η Pattaya θα φιλοξενήσει το Pattaya Wellness Fest για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευεξίας 2023

Πατάγια -

Η πόλη Pattaya σχεδιάζει να φιλοξενήσει το «Pattaya Wellness Fest 2023» για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευεξίας από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου.

Η πόλη θα οργανώσει την εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λουτρό και Ευεξίας της Ανατολικής Περιφέρειας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προσελκύσει διεθνείς τουρίστες να έρθουν να επισκεφθούν την πόλη κατά την περίοδο της εκδήλωσης από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως καθαρισμό παραλίας, αερόβιες ασκήσεις, συνεδρίες γιόγκα και πολλά άλλα, που θα πραγματοποιούνται στη βόρεια περιοχή της παραλίας Pattaya.

Αυτές οι δραστηριότητες στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τους υγιεινούς τρόπους ζωής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, καθώς και την προώθηση της Pattaya ως τουριστικού προορισμού ευεξίας.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.