Η αστυνομία του Krabi βοηθά έναν μεθυσμένο Γάλλο που βρέθηκε να κοιμάται με το κοστούμι γενεθλίων του δημοσίως

Κράμπι –

Ένας μεθυσμένος Γάλλος βρέθηκε να κοιμάται γυμνός μπροστά σε ένα εστιατόριο στο Mueang Krabi, εκπλήσσοντας τους κατοίκους της περιοχής.

Η αστυνομία του Mueang Krabi ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 8:00 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε ένα άγνωστο εστιατόριο στο Fresh Market City. Έφτασαν στο εστιατόριο για να βρουν τον γυμνό αλλοδαπό να κοιμάται μπροστά στο εστιατόριο. Ένα ύφασμα σαρόνγκ βρέθηκε στο πάτωμα κοντά του.

Το προσωπικό του εστιατορίου είπε στην αστυνομία ότι ο μεθυσμένος αλλοδαπός άνδρας ήταν περίπου 40 ετών. Το σαρόνγκ του ήταν χαλαρό, αλλά δεν το έσφιξε. Ξεκόλλησε όταν τον πήρε ο ύπνος.

Ο αλλοδαπός ξύπνησε από την αστυνομία πριν ξαναβάλει το σαρόνγκ. Είπε στην αστυνομία ότι είναι Γάλλος. Μένει σε ένα κοντινό ξενοδοχείο και η αστυνομία τον πήγε πίσω στο ξενοδοχείο.

Πιστεύεται ότι είχε πιει πάρα πολύ το προηγούμενο βράδυ και η αστυνομία αποφάσισε να μην καταθέσει δημόσια κατηγορίες για άσεμνο αφότου ο άνδρας ζήτησε συγγνώμη.

Το όνομα του άνδρα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στον Τύπο, κάτι για το οποίο είναι πιθανότατα ευγνώμων.

=======================

Το προηγούμενο άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN Media.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/