Η Κορεατική Ένωση στην Ταϊλάνδη δωρίζει τρόφιμα και ανέσεις σε μαθητές με ειδικές ανάγκες στην Πατάγια

Πατάγια -

Σε μια συγκινητική πράξη καλοσύνης, τα μέλη του Κορεατικού Συνδέσμου στην Ταϊλάνδη ανέλαβαν την πρωτοβουλία να υποστηρίξουν φοιτητές με ειδικές ανάγκες στο Τεχνολογικό Κολλέγιο Pattaya Redemptorist για Άτομα με Αναπηρίες στις 6 Ιουνίου.

Μέσω της γενναιόδωρης δωρεάς τους, παρείχαν σακουλάκια 15 κιλών ρύζι, 5 θήκες φυτικού ελαίου, υγρό πιάτων, απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων, διάλυμα καθαρισμού μπάνιου, καθαριστικό δαπέδου, συσκευασμένες πάνες, σνακ και 50 πακέτα πόσιμο νερό στους μαθητές, με στόχο την ανακούφιση μερικές από τις καθημερινές τους προκλήσεις.

Ο κ. Damphan Racha, ο διευθυντής του σχολείου, έλαβε τη δωρεά εκ μέρους του κολεγίου.

Ο Πρόεδρος Jo Jae-seng του Κορεατικού Συνδέσμου στην Ταϊλάνδη είπε στο The Pattaya News, «Παρέχουμε σταθερά υποστήριξη σε όσους έχουν ανάγκη μέσω διαφόρων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων».

Το Pattaya Redemptorist Technological College for People with Disabilities είναι μια επαγγελματική σχολή που παρέχει εκπαίδευση σε άτομα με αναπηρία στα χέρια, τα πόδια ή τον κορμό, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Προσφέρουν μαθήματα προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικών συσκευών και επισκευής συσκευών. Επί του παρόντος, το κολέγιο παράγει σταθερά αξιοσημείωτα επιτεύγματα στους ακαδημαϊκούς, τον αθλητισμό και τη συμμετοχή της κοινότητας. Επιπλέον, έχουν δημιουργήσει με επιτυχία έναν σημαντικό αριθμό καταρτισμένων επαγγελματιών που πλέον υπηρετούν την κοινωνία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.