Η Pattaya θα φιλοξενήσει την Pattaya Community Pride Parade 2023 στην παραλία Jomtien ΑΥΤΟ το Σαββατοκύριακο, 10 Ιουνίου

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Pattaya Poramase Ngamphichet συναντήθηκε με την ομάδα Swing LGBTQ+ στις 30 Μαΐου, για να συζητήσουν την προετοιμασία της παρέλασης Pattaya Community Pride 2023 στις 10 Ιουνίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πατάγια. Η μη κερδοσκοπική ομάδα Swing συναντήθηκε με την Poramase για να συζητήσουν την ασφάλεια και τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για την προετοιμασία της παρέλασης.

Η παρέλαση της Pattaya Community Pride θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου από τις 3 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. κατά μήκος της παραλίας Jomtien, ξεκινώντας από τη διασταύρωση Chaiyapruek και ολοκληρώνοντας στο συγκρότημα Jomtien, καλύπτοντας μια απόσταση 3.5 χιλιομέτρων.

Η ομάδα Swing είπε ότι σκοπός της εκδήλωσης ήταν να δείξει συμβολικά την υποστήριξη της διαφορετικότητας και να προωθήσει την ισότητα των φύλων στην κοινωνία. Η εκδήλωση είχε επίσης στόχο να τονώσει τον τουρισμό στην Πατάγια.

Central Mall και Μαρίνα πρόκειται επίσης να γιορτάσουν εκδηλώσεις υπερηφάνειας καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.