Γυναίκα από τη Μαλαισία εξακολουθεί να αγνοείται στην επαρχία Τσιάνγκ Ράι

Τσιάνγκ Ράι -

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης αναζητά μια νεαρή αγνοούμενη από τη Μαλαισία που δεν έχει επαφή με τη μητέρα της εδώ και μέρες κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη συνοριακή πόλη της περιοχής Mae Sai στην επαρχία Τσιάνγκ Ράι, στη βόρεια Ταϊλάνδη.

Η Angie Chong Sum Yee, 22 ετών, έχασε μυστηριωδώς την επαφή με τη μητέρα της πιθανώς ενώ ταξίδευε στο Chiang Rai. Ήταν απρόσιτη αφού έστειλε φωτογραφίες στο Τσιάνγκ Ράι στη μητέρα της, η οποία στη συνέχεια τις δημοσίευσε στο Facebook, καλώντας τις τοπικές αστυνομικές αρχές της Ταϊλάνδης να βοηθήσουν να βρει την κόρη της.

Η μητέρα είπε ότι η κόρη της επισκέφτηκε μόνη της το Τσιάνγκ Μάι αεροπορικώς στις 29 Μαΐου. Η κόρη της τράβηξε φωτογραφίες από διάφορα μέρη στο Τσιάνγκ Μάι και στο Τσιάνγκ Ράι και της τις έστειλε.

Οι τελευταίες φωτογραφίες που έστειλε έδειχναν ότι βρισκόταν στη συνοριακή πόλη της συνοικίας Μάε Σάι στο Τσιάνγκ Ράι. Η πόλη βρισκόταν απέναντι από τη συνοριακή πόλη Tachilek της Μιανμάρ.

Η μητέρα είπε ότι φοβόταν ότι η κόρη της μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς μπορεί να είχε περάσει τα σύνορα με τη Μιανμάρ. Διέψευσε δημοσιεύματα των ταϊλανδικών μέσων ενημέρωσης ότι η κόρη της μπορεί να αποφάσισε να μετακομίσει στη Μιανμάρ για δουλειά σε ένα καζίνο, λέγοντας ότι η κόρη της είχε ήδη επαρκές εισόδημα από την εργασία ως ειδικός στα καλλυντικά.

Η μητέρα και ο μεγαλύτερος αδελφός της αγνοούμενης έφτασαν πρόσφατα στην Ταϊλάνδη από τη Μαλαισία χθες, 6 Ιουνίου, με την ελπίδα να βρουν την αγαπημένη τους.

Η αστυνομία μετανάστευσης και τουρισμού της Ταϊλάνδης συνεργάζεται με αξιωματούχους της Μιανμάρ στο σημείο ελέγχου Tachilek για να αναζητήσει την αγνοούμενη γυναίκα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.