Οι κήποι Nong Nooch της Pattaya δίνουν τέσσερα βουδιστικά αγάλματα στον ναό Chanthaburi

Πατάγια -

Εκπρόσωποι από τους κήπους Nong Nooch έδωσαν τέσσερα γιγάντια βουδιστικά αγάλματα στο ναό Thep Prathan στο Soi Dao, Chanthaburi.

Τα αγάλματα ονομάζονταν Phra Somdet Patum Lakkchai Yai Dai Dee. Αυτά τα αγάλματα συμβολίζουν σημαντικές βουδιστικές διδασκαλίες και αρετές. Διαθέτουν μοναδικά σχέδια, με την μπροστινή πλευρά να απεικονίζει τον Great Founder, τη δεξιά πλευρά να αντιπροσωπεύει τον Great Printer, το πίσω μέρος να δείχνει τον Thread Printer και την αριστερή πλευρά να απεικονίζει τον Stupa Printer.

Αυτά τα αγάλματα χρησιμεύουν ως υπενθυμίσεις των Τέσσερις Ευγενείς Αλήθειες του Βουδισμού, που είναι η αλήθεια του πόνου, η αλήθεια της αιτίας του πόνου, η αλήθεια του τέλους του πόνου και η αλήθεια του μονοπατιού που οδηγεί στο τέλος του πόνου. Εμπνέουν επίσης τους επισκέπτες να αναζητήσουν πνευματική ανάπτυξη και εσωτερική γαλήνη.

Για να επισκεφτείτε αυτόν τον καταπληκτικό ναό πατήστε εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.