Η τουριστική αστυνομία της Πατάγια επιθεωρεί εκδρομές σε ναούς που απευθύνονται σε Κινέζους τουρίστες

Πατάγια, Ταϊλάνδη

Η Τουριστική Αστυνομία της Πατάγια μαζί με πολλά άλλα αρμόδια αστυνομικά τμήματα επιθεώρησαν αρκετούς ναούς σήμερα, 6 Ιουνίου 2023, που επιτρέπουν σε κινεζικές περιηγήσεις να διασφαλίσουν ότι δεν γίνονται παραβιάσεις της νομοθεσίας της Ταϊλάνδης.

Οι ναοί που επιθεωρήθηκαν ήταν ο Wat Samakkhi Pracharam και ο Wat Bun Samphan στην περιοχή της υποπεριοχής Nong Prue. Επικεφαλής των ελέγχων ήταν ο Πολ. Ο Αντισυνταγματάρχης Chumphon Saenwichai, Αναπληρωτής Έφορος του Αστυνομικού Σταθμού Nong Prue, και ο Πολ. Αντισυνταγματάρχης Phichaya Kheawplueng.

Οι επιθεωρήσεις είχαν ως στόχο να διασφαλίσουν ότι κανένας αλλοδαπός δεν εργαζόταν παράνομα ως ξεναγοί στους ναούς και ότι τα καταστήματα θρησκευτικών κειμηλίων δεν υπερτιμούσαν τα φυλαχτά και άλλα θρησκευτικά μπιχλιμπίδια που πωλούνταν.

Και τα δύο ζητήματα είχαν ισχυριστεί ότι συνέβαιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ενδιαφερόμενους πολίτες, υποστηρίζοντας ότι οι τοπικοί ναοί παραβίαζαν τους κανονισμούς της Ταϊλάνδης.

Ωστόσο, μετά από μια εις βάθος έρευνα, όπως ζήτησε η αστυνομία, δεν διαπιστώθηκαν παραπτώματα και διαπιστώθηκε ότι οι ναοί τηρούσαν όλους τους κανονισμούς. Ωστόσο, η αστυνομία προειδοποίησε ότι θα πραγματοποιηθούν περαιτέρω επιθεωρήσεις σε ναούς γύρω από την περιοχή και υπενθύμισε στο κοινό ότι οι ξεναγοί ήταν προστατευόμενο επάγγελμα της Ταϊλάνδης και δεν μπορούσε κανείς να πάρει καν άδεια εργασίας για να εκτελέσει αυτή τη δουλειά.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/