Ο Αυστραλός και οι φίλοι του βοηθούν τον ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Pattaya μετά το δείπνο και το περιστατικό Dasher

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Τα μέσα ενημέρωσης του TPN κάλυψαν πρόσφατα μια κατάσταση στην οποία ένας τοπικός ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πατάγια είχε έναν άγνωστο άνδρα να δειπνήσει και να βάλει τα πόδια, αφήνοντας έναν λογαριασμό σχεδόν χιλίων μπατ.

Τώρα, αν και ο ύποπτος δεν έχει συλληφθεί, έχουμε μια θετική ενημέρωση για τους αναγνώστες μας.

Ένας από τους τακτικούς μας αναγνώστες, ο Paul Kinsey από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας, που είναι ιδιοκτήτης μιας τοπικής τουριστικής εταιρείας που μπορείτε να βρείτε εδώ, επικοινώνησε με το The Pattaya News και προσφέρθηκε να επισκεφτεί το εστιατόριο μαζί με ένα πλήρωμα φίλων και να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη.

Όχι μόνο η ομάδα απόλαυσε νόστιμο φαγητό για το οποίο φυσικά πλήρωσε, όπως φαίνεται παρακάτω, αλλά και έδωσε στην ιδιοκτήτρια, την κυρία Jinwara Rebedef, του εστιατορίου «Kin Kab Kia» στην οδό Thepprasit χίλια μπατ ως ευχαριστήρια συμβουλή.

Ευχαριστώ τον Paul, τη Lolar και όλους όσους τη βοήθησαν!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/