Ταϊλανδή φίλη μαχαίρωσε ξένο φίλο στο πόδι μπροστά σε σοκαρισμένους τουρίστες στην Πατάγια

Πατάγια -

Κατά τη διάρκεια έντονου καυγά φίλης-φίλου, μια Ταϊλανδή κοπέλα μαχαίρωσε τον αλλοδαπό φίλο της στο πόδι και τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας ένα μαχαίρι στη γάμπα του.

Ο τραυματίας αλλοδαπός, ο οποίος δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί, είχε κολλήσει ένα κουζινομάχαιρο στην αριστερή του γάμπα όταν οι διασώστες του Sawang Boriboon έφτασαν για να τον βοηθήσουν στις 11:4 χθες, XNUMX Μαΐου.

Το θύμα βρέθηκε σε μια πολυσύχναστη δημόσια περιοχή του Soi Buakhao στη Νότια Πατάγια, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού είπαν στο The Pattaya News ότι το άτομο που μαχαίρωσε τον άνδρα ήταν πιθανότατα η ίδια του η Ταϊλανδή φίλη που είχε τραπεί σε φυγή πριν φτάσουν οι αρχές.

Πριν από το μαχαίρι, αυτόπτες μάρτυρες παρατήρησαν τους δύο να μαλώνουν για κάτι. Η γυναίκα οπλισμένη με φρουτομαχαίρι προσπάθησε να κυνηγήσει τον τραυματισμένο αλλοδαπό, ενώ εκείνος της πέταξε μια καρέκλα. Τελικά, μαχαιρώθηκε στη γάμπα πριν έρθουν οι Good Samaritans να σταματήσουν τον αγώνα. Στη συνέχεια οι δυο τους πήραν χωριστούς δρόμους.

Η αστυνομία της Πατάγια εργάζεται για τον εντοπισμό της γυναίκας που συμμετείχε στη συμπλοκή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός αρνήθηκε την ιατρική βοήθεια και διέφυγε από το σημείο πριν φτάσει η αστυνομία στην τοποθεσία, αρνούμενος να συναντηθεί με αστυνομικούς ή ακόμη και να περιμένει να φτάσουν οι ανακριτές.

Η αστυνομία της Πατάγια δήλωσε ότι θα εργαστεί επίσης για τον εντοπισμό του άνδρα που μαχαιρώθηκε, καθώς θεώρησε «περίεργο» το γεγονός ότι θα φύγει από τη σκηνή προτού φτάσουν οι αρχές επιβολής του νόμου, παρόλο που ήταν το θύμα.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.