ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ξένος που μαχαίρωσε βάναυσα τον φίλο του παραδόθηκε στην αστυνομία της Πατάγια

Πατάγια -

Ένας αλλοδαπός άνδρας που ήταν ύποπτος ότι μαχαίρωσε τον φίλο του στην Πατάγια παραδόθηκε στην αστυνομία. Υποστήριξε ότι ήταν θυμωμένος με το θύμα επειδή το θύμα φέρεται να τον αποκαλούσε αργκό για ένα θηλυκό «σκύλο».

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας αλλοδαπός άνδρας στην Πατάγια μαχαιρώθηκε βάναυσα από έναν άλλο αλλοδαπό τον οποίο η αστυνομία πίστευε ότι ήταν φίλος του για άγνωστους λόγους στη 1:4 σήμερα το πρωί, XNUMX Ιουνίου. Ο ύποπτος έκλεψε το μηχανάκι του θύματος και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ελεύθερος.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο ύποπτος 29χρονος κ. Lee Yamadi, υπήκοος Ταϊλάνδης-Ιράν, παραδόθηκε στην αστυνομία της Pattaya στις 11 π.μ. σήμερα, 5 Ιουνίου, αφού μαχαίρωσε βάναυσα τον Ιρανό φίλο του, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως κ. Nime Khakbaz, 40 ετών, και έκλεψε τη μοτοσικλέτα του στην Soi Jomtien 13 στην υποπεριφέρεια Nongprue της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Έφερε μαζί του το όπλο επίθεσης, ένα αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο μήκους 15 εκατοστών, για να παραδοθεί στην αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια μιας αρχικής ανάκρισης, ο κ. Λι ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον κ. Nime ισχυριζόμενος ότι είχαν πάει να αγοράσουν τηγανητό κοτόπουλο μαζί σε μια μοτοσικλέτα. Κατά την αγορά, ο κ. Nime φέρεται να έκανε ένα χλευαστικό σχόλιο για τον κύριο Lee, αποκαλώντας τον αργκό για ένα θηλυκό σκυλί αφού πλήρωσε για το κοτόπουλο για αυτόν.

Αφού ολοκλήρωσαν την αγορά, ανέβηκαν και οι δύο μαζί σε μια μοτοσυκλέτα και μάλωναν πικρά καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Στη συνέχεια, ο ύποπτος είπε στον φίλο του να σταματήσει το όχημα πριν χρησιμοποιήσει το αιχμηρό αντικείμενο για να τον μαχαιρώσει. Στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο για να ζητήσει βοήθεια από τους συγγενείς του και αποφάσισε να παραδοθεί.

Ο κύριος Λι κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Βρίσκεται σε δικαστική διαδικασία και κρατείται από την ώρα του Τύπου.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.