Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης-Hopeful υπόσχεται ισότητα γάμου στην εκδήλωση Pride της Μπανγκόκ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Εθνική -

Ο αισιόδοξος πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης και ηγέτης του Κόμματος Move Forward (MFP) Pita Limjaroenrat δεσμεύτηκε σε μια εκδήλωση Pride στην Μπανγκόκ ότι θα δώσει εντολή να ψηφίσει το κοινοβούλιο για το νομοσχέδιο για την ισότητα γάμου για LGBTQ+ άτομα εντός 100 ημερών από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο κ. Πίτα μίλησε στη χθεσινή εκδήλωση ότι η εκδήλωση έδειξε στον κόσμο τις ποικίλες μορφές αγάπης στην κοινωνία της Ταϊλάνδης και τόνισε ότι ο εορτασμός δεν αφορούσε απλώς παρελάσεις ή σύμβολα, αλλά για την αγκαλιά και τον εορτασμό της αγάπης σε όλες τις μορφές της.

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι έως το 2028, η Μπανγκόκ θα είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει την εκδήλωση World Pride, η οποία θα είχε σημαντικά οικονομικά οφέλη και θετικά αποτελέσματα για τη χώρα.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο του MFP για την ισότητα των γάμων, ο πρωθυπουργός είπε ότι θα πιέσει για την εντολή του στο Κοινοβούλιο. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί εντός 100 ημερών από την ανάληψη των καθηκόντων του Πίτα για να επιτρέψει στους ανθρώπους να είναι ο πραγματικός τους εαυτός και να διαγραφούν ορισμένες κοινωνικές προσδοκίες με βάση το φύλο.

Ο Πίτα είπε ότι ορισμένα άτομα που φιλοδοξούν να γίνουν δάσκαλοι δεν μπορούν επί του παρόντος να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο λόγω της ταυτότητας φύλου τους. Ομοίως, μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να προγραμματίσουν τους φόρους τους ή να αγοράσουν ασφάλιση για τα αγαπημένα τους πρόσωπα λόγω της ταυτότητας φύλου τους.

Η ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα του γάμου θα λύσει αυτά τα ζητήματα, είπε ο Πίτα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.