Το Bangsaen θα φιλοξενήσει τον αγώνα αυτοκινήτου Bangsaen Grand Prix αυτή την εβδομάδα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Grand Prix Bangsaen

Bangsaen -

Το Bangsaen ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την απόλυτη αυτοκινητιστική υπερβολή στην πόλη – το πολυαναμενόμενο Grand Prix Bangsaen, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Σιρκουί οδού Bangsaen, βρίσκεται στο Bangsaen, με μήκος πίστας 3.7 χιλιομέτρων. Αυτή η διάσημη διοργάνωση έχει πιστοποιηθεί με τα πρότυπα ασφαλείας της FIA Grade 3 από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA).

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην εκδήλωση. Επισκεφθείτε το Grand Prix του Bangsaen Facebook σελίδα Για περισσότερες πληροφορίες.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.