Μια σημαντική ειδοποίηση για τους Καναδούς αναγνώστες μας Σχετικά με το Facebook

Ταϊλάνδη/Καναδάς-

Ακολουθεί μια δήλωση που κυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα από το Meta/Facebook σχετικά με τις αλλαγές που κάνουν στην πλατφόρμα τους σε σχέση με τα νέα στην πλατφόρμα τους για Καναδούς χρήστες.

Η αλλαγή οφείλεται σε έναν αμφιλεγόμενο νόμο στον οποίο αντιτίθεται η Meta και ως εκ τούτου αποφάσισε να αρχίσει να δοκιμάζει ουσιαστικά αποκλεισμό πρόσβασης για ανάγνωση ή κοινή χρήση ειδήσεων στον Καναδά. Αυτό επηρεάζει όλες τις ειδήσεις, όχι μόνο τις ειδήσεις με άδεια Καναδά.

Το TPN media, η μητρική μας εταιρεία, ενημερώθηκε από τη Meta ότι είμαστε μέρος της δοκιμής…πράγμα που σημαίνει ότι οι σελίδες ειδήσεων και το περιεχόμενό μας στο Facebook δεν θα είναι διαθέσιμα για ορισμένους Καναδούς χρήστες καθώς το Facebook δοκιμάζει λύσεις για τον δυνητικό αποκλεισμό του περιεχομένου ειδήσεων εντελώς εάν εγκριθεί αυτός ο νόμος .

Ο νόμος δεν έχει ψηφιστεί ακόμη, αλλά η Meta έχει προειδοποιήσει ότι εάν το κάνει αυτό το τεστ αποκλεισμού περιεχομένου ειδήσεων θα γίνει μόνιμο για άτομα που διαμένουν στον Καναδά. Αυτό θα τερματίσει τη διαθεσιμότητα όλων των ειδήσεων στο Facebook για Καναδούς χρήστες, εάν περάσουν, σύμφωνα με το Facebook. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους Καναδούς αναγνώστες μας ότι ακόμα κι αν ο νόμος ψηφιστεί, επηρεάζει μόνο το Facebook και το Instagram και δεν θα επηρεάσει τον ιστότοπό μας, το Twitter, το Post.com, το Flipboard, το TikTok ή άλλους τρόπους με τους οποίους μοιραζόμαστε ειδήσεις.

Καλούμε τους αναγνώστες μας στο Facebook να βεβαιωθούν ότι μας ακολουθούν στον ιστότοπό μας ή στις εναλλακτικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ή εγγραφούν στο καθημερινό μας ενημερωτικό δελτίο σε περίπτωση που αυτός ο νόμος ψηφιστεί και το Facebook προχωρήσει στο σχέδιό του να αποκλείσει το περιεχόμενο ειδήσεων στους Καναδούς.

Για την πλήρη δήλωση από το Meta, πατήστε ή κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/