Το Υπουργείο Εργασίας της Ταϊλάνδης θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη περισσότερων ειδικευμένων εργαζομένων στον τομέα του τουρισμού

Το Τμήμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων (DSD) του Υπουργείου Εργασίας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με έξι οργανισμούς, με στόχο την ανάπτυξη 4,900 ειδικευμένων εργαζομένων στους τομείς του τουρισμού και των υπηρεσιών.

Η συνεργασία περιλαμβάνει το Τμήμα Τουρισμού, το Συμβούλιο Τουρισμού της Ταϊλάνδης, την Ένωση Ποτών, την Ένωση Διεθνών Φεστιβάλ και Εκδηλώσεων και την ένωση μπάρμαν ανατολικά της Ταϊλάνδης.

Ο γενικός διευθυντής της DSD, Bubpha Rueangsud, δήλωσε ότι οι ειδικευμένοι εργαζόμενοι εξακολουθούν να έχουν υψηλή ζήτηση για τους τομείς του τουρισμού και των υπηρεσιών. Ως εκ τούτου, συνιστάται ανεπιφύλακτα να συμμετάσχουν όλοι οι σχετικοί φορείς στην προώθηση και ανάπτυξη ταλαντούχων ατόμων για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αναπτυσσόμενου τομέα.

Επιπλέον, η συμμαχία ξεκίνησε διάφορα προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων για παρασκευαστές τροφίμων, barista, bartenders, προσωπικό για υπηρεσίες τροφίμων και ποτών και μασέρ. Ένα από τα προγράμματα προσφέρει επίσης μαθήματα αγγλικών.

Εν τω μεταξύ, το τμήμα προωθεί εταιρείες που στέλνουν τους υπαλλήλους τους για να λάβουν μέρος στο Εθνικό Τεστ Δεξιοτήτων. Οι εργαζόμενοι που θα περάσουν τις εξετάσεις θα λάβουν ένα πιστοποιητικό που μπορεί να αναφέρεται ως λόγος για την αύξηση των μισθών σύμφωνα με τα πρότυπα εργασίας της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή Bubpha, περίπου 4,900 εργαζόμενοι αναμένεται να ενταχθούν στο πρόγραμμα φέτος, με το τμήμα να έχει ήδη καταφέρει να παράσχει εκπαίδευση σε περισσότερους από 3,300 εργάτες.

Για πρόσθετες πληροφορίες, το κοινό ενθαρρύνεται να επικοινωνήσει με την ανοιχτή γραμμή της DSD στο 1506, επέκταση 4.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/