Οδηγοί μπουλονιών στην Πατάγια φέρονται να επιτίθενται σε αντίπαλους οδηγούς ταξί μοτοσυκλετών

Πατάγια -

Οι οδηγοί του Bolt φέρεται να επιτέθηκαν σε μια ομάδα Win (οδηγών ταξί μοτοσικλετών) στην Πατάγια για διαφωνίες πελατών και εδαφών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Χθες, στις 3 Ιουνίου, στις 10:30, δύο οδηγοί ταξί μοτοσικλετών, ο κ. Paitoon Wengwipha (50 ετών) και ο κ. Anant Panyim (35 ετών), επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Τμήμα της Πατάγια για να υποβάλουν καταγγελία κατά μιας άγνωστης ομάδας. των ατόμων.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό τους, η ομάδα φέρεται να ήταν οδηγοί Bolt που τους επιτέθηκαν σωματικά.

Η ομάδα είχε περίπου 7-8 άνδρες, σύμφωνα με τον κ. Παϊτώον και τον κ. Ανάντ. Οι δυο τους είπαν πριν από το συμβάν, ορισμένοι οδηγοί Bolt είχαν εισέλθει σε μια περιοχή συγκυριαρχίας, η οποία ήταν η περιοχή των οδηγών Win σύμφωνα με τους ίδιους, οδηγώντας σε μια μικρή λεκτική διαμάχη μεταξύ μιας διαφορετικής ομάδας οδηγών Win και των οδηγών Bolt.

Ο κ. Παϊτούν και ο κ. Ανάντ συνέχισαν ότι οι δύο ομάδες αποφάσισαν αρχικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, λίγο μετά τη συμπλοκή, οι οδηγοί του Bolt φέρεται να επέστρεψαν με ρόπαλα του μπέιζμπολ, σιδερένιες ράβδους και μαχαίρια και επιτέθηκαν ξαφνικά στον κ. Paitoon και στον κ. Anant, παρόλο που δεν συμμετείχαν στο προηγούμενο περιστατικό.

Ο κ. Paitoon χτυπήθηκε στο κεφάλι και υπέστη σημαντική πληγή και χρειάστηκε να κάνει επτά ράμματα, ενώ ο κ. Anant τραυματίστηκε στο στόμα και χρειάστηκε να κάνει τρία ράμματα. Οι ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή μετά το συμβάν.

Πολ. Ο λοχαγός Natchapol Sangsi, αναπληρωτής ερευνητής που έλαβε την καταγγελία, είπε ότι η αστυνομία εργάζεται για τον εντοπισμό όλων των υπόπτων.

Υπήρξαν αρκετές αυξανόμενες διαμάχες και διαμάχες μεταξύ των αντίπαλων υπηρεσιών ταξί μοτοσικλετών, όπως αυτό που καλύψαμε πριν από λίγο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.