Ινδός τουρίστας βρίσκει ένα νεκρό στην κεντρική Πατάγια

Πατάγια -

Ένα πτώμα αγνώστου ταυτότητας ανακάλυψε ένας ξένος τουρίστας στην κεντρική Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί.

Στις 4 Ιουνίου μετά τα μεσάνυχτα, η αστυνομία της Pattaya απάντησε σε μια αναφορά ότι βρέθηκε ένα πτώμα μπροστά από ένα κτίριο στην οδό Pattaya Klang στην υποπεριοχή Nongprue της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chonburi, και ταξίδεψε στο σημείο μαζί με τους διασώστες Sawang Boriboon.

Στο κτίριο, η αστυνομία βρήκε το άψυχο σώμα ενός αγνώστου ταυτότητας, ηλικίας 30-40 ετών, που εκτιμάται ότι κείτεται στην μπροστινή αυλή μιας επιχείρησης ταξιδιών και περιηγήσεων. Φορούσε ένα γκρι πουκάμισο και ένα μπλε ναυτικό σορτς. Κοντά βρέθηκε ένα μπουκάλι νερό και μια σακούλα ψωμί. Κατά τον έλεγχο, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν εντοπίστηκαν σημάδια επιθετικού παιχνιδιού ή στοιχεία βίας.

Σε μια συνέντευξη με τον Ινδό τουρίστα που εντόπισε το πτώμα, τον κ. Uddin Moh Gias, 42 ετών, είπε ότι παρατήρησε τον νεκρό να κάθεται τακτικά σε αυτό το σημείο πριν από λίγες ημέρες. Επίσης, εντοπίστηκε να παραμονεύει σε αυτό το σημείο χθες το απόγευμα μέχρι που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα σήμερα.

Ο άνδρας έμοιαζε με άστεγο, είπε ο κ. Uddin. Η σορός του μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Ο κ. Uddin είπε ότι ήταν σοκαρισμένος από την ανακάλυψη, αλλά κάλεσε αμέσως την αστυνομία για βοήθεια.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.