Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, 49 τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου στο Καντσαμπούρι

Kanchanaburi -

Δύο άνθρωποι διαπιστώθηκαν νεκροί στο σημείο, ενώ δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά και 47 τραυματίστηκαν διάφορους άλλους τραυματισμούς μετά από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου στην περιοχή Σι Σαβάτ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 12:20 μ.μ. το Σάββατο (3 Ιουνίουrd). Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το λεωφορείο που ανατράπηκε στον λόφο Tab Tao στην υποσυνοικία Ta Kradan.

Δύο άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί, δύο άτομα είχαν τραυματιστεί σοβαρά, 14 τραυματίστηκαν μέτρια και 33 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά. Μεταφέρθηκαν όλοι σε κοντινά νοσοκομεία.

Οι επιβάτες είπαν στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι ταξίδευαν στο Ta Krakan από την επαρχία Ang Thong σε μια περιοδεία.

Η αστυνομία του Si Sawat συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες και δεν έχει ανακοινώσει τα αίτια του ατυχήματος μέχρι την ώρα του Τύπου.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.