Κόμμα Move Forward της Ταϊλάνδης που συζητά την αποκέντρωση

Το Κόμμα Move Forward (MFP) πραγματοποίησε ανεπίσημη συνάντηση με ομάδες επαρχιακών και δημοτικών διοικήσεων για να συζητήσουν την εφαρμογή των διοικητικών πολιτικών μόλις εκλεγεί επίσημα η νέα κυβέρνηση.

Η αρχηγός του MFP Pita Limjaroenrat και μέλη του κόμματος συναντήθηκαν με ηγέτες τοπικών διοικητικών οργανώσεων στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Δημοτικής Ένωσης της Ταϊλάνδης την 1η Ιουνίου. Ο αρχηγός του MFP δήλωσε ότι θέλει να ακούσει ιδέες και προτάσεις από τοπικούς διαχειριστές ως μέρος των προετοιμασιών του για εφαρμόσει τις πολιτικές της νέας κυβέρνησης.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην ανεπίσημη συνάντηση ήταν η αποκέντρωση της εξουσίας και η ενίσχυση των τοπικών διοικήσεων. Ο επικεφαλής του MFP σημείωσε ότι, ενώ η αποκέντρωση είναι σημαντική για την πρόοδο, πρέπει να εφαρμοστεί σταδιακά και με τη συμμετοχή του λαού.

Ο Πίτα δήλωσε επίσης ότι θα επανεξετάσει το όριο θητείας των δύο τετραετών θητειών για τους τοπικούς διοικητές, τονίζοντας τη σημασία του να επιτρέπεται στους ψηφοφόρους να αποφασίσουν εάν θα τους επανεκλέξουν ή όχι. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλα τα κόμματα για τη συμμετοχή τους στη συζήτηση και ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί τους μόλις αναλάβει τα καθήκοντά της η νέα κυβέρνηση.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/