Η Pattaya τώρα φιλοξενεί το Walking Street και το Halal Foods Festival από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Mubarak Organize

Πατάγια -

Η Πόλη της Πατάγια πρόκειται να φιλοξενήσει το 2ο Ετήσιο Φαγητό Halal του Walking Street στο Nongprue Health Garden/Nongprue Public Park από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πάνω από 100 πιστοποιημένα εστιατόρια Halal. Αυτά τα εστιατόρια έχουν επιθεωρηθεί και εγκριθεί από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Nongprue. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από νόστιμες και ασφαλείς επιλογές φαγητού σε αυτές τις εγκαταστάσεις.

Εκτός από τις επιλογές φαγητού, υπάρχουν επίσης περισσότερα από 50 καταστήματα μόδας που απευθύνονται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ψωνίζουν σύμφωνα με το προσωπικό τους στυλ. Η εμπορική περιοχή βρίσκεται κατά μήκος ενός καναλιού, μήκους άνω των 100 μέτρων. Είναι ένας υπέροχος χώρος για οικογένειες να απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα μαζί.

Επικοινωνήστε στο 0959608260 ή Ομάδα Μουμπάρακ Για περισσότερες πληροφορίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Mubarak Organize
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Mubarak Organize
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Mubarak Organize
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Mubarak Organize

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.