Ο δήμαρχος της Πατάγια λέει ότι η κατασκευή του δεύτερου δρόμου θα διαρκέσει άλλους δύο μήνες

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Σε κάτι που πιθανότατα θα είναι απογοητευτικό για πολλούς κατοίκους και τουρίστες της Πατάγια, ο δήμαρχος της Πατάγια ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του σήμερα, 3 Ιουνίου 2023, ότι η μακροχρόνια κατασκευή δρόμου στον δεύτερο δρόμο της Πατάγια δεν θα ολοκληρωθεί στο άμεσο μέλλον.

Το έργο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη για περισσότερο από ένα χρόνο, έχει υποστεί πολλές καθυστερήσεις και προβλήματα. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Pattaya, Poramese Ngampiches, αυτό οφείλεται σε προβλήματα με παλαιότερες κατασκευές κάτω από το δρόμο που καθυστέρησε την εγκατάσταση νέων σωλήνων και συστημάτων αποχέτευσης, ειδικά στην περιοχή γύρω από το εμπορικό κέντρο Mike και το Royal Garden.

Δύο ακόμη μήνες κατασκευής θα σήμαιναν ότι το έργο δεν θα είχε ολοκληρωθεί τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο του 2023 και ότι οι καθυστερήσεις στην κυκλοφορία και οι εφεδρικές θα συνεχιστούν προς το παρόν στο Second Road.

Φωτογραφίες: Γραφείο δημάρχου της πόλης Pattaya

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/