Πρόστιμο 2.4 εκατομμυρίων μπατ επιβλήθηκε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ταϊλάνδης μετά την επίθεση των οπαδών του ποδοσφαίρου στο Beach Soccer Cup στην Πατάγια

Πατάγια-

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Ταϊλάνδης (FA) θα επιβληθεί πρόστιμο 2.4 εκατομμυρίων μπατ αφού οι ποδοσφαιρόφιλοι πυροβόλησαν φωτοβολίδες σε αγώνα τουρνουά ποδοσφαίρου παραλίας στην Πατάγια.

Η Ασιατική Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία (AFC) διέταξε το πρόστιμο στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Ταϊλάνδης (FA) για 70,000 δολάρια ΗΠΑ που είναι 2.4 εκατομμύρια μπατ. Μια ομάδα οπαδών του ποδοσφαίρου παραβίασε τους κανόνες πυροβολώντας πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες κατά τη διάρκεια αγώνων ποδοσφαίρου στην παραλία τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν από την Ταϊλάνδη στην παραλία Pattaya. Η λίστα με τα αδικήματα είναι η παρακάτω:

  • Πρώτη φορά στο παιχνίδι Ταϊλάνδης - Σαουδικής Αραβίας στις 16 Μαρτίουth πρόστιμο 15,000 δολαρίων.
  • Δεύτερη φορά στον αγώνα Ταϊλάνδης - Αφγανιστάν στις 18 Μαρτίουth πρόστιμο 15,000 δολαρίων.
  • Τρίτη φορά στο παιχνίδι Ταϊλάνδης - Μπαχρέιν στις 20 Μαρτίουth πρόστιμο 25,000 δολαρίων
  • Τέταρτη φορά στο παιχνίδι μεταξύ Ταϊλάνδης και United Arab Immigates στις 22 Μαρτίουnd πρόστιμο 15,000 δολαρίων.

Ο κ. Adisak Benjasiriwan, ο πρόεδρος της FA και ο πρόεδρος του παραλιακού ποδοσφαίρου είπε στον Τύπο, «Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για την τήρηση των κανόνων. Κάθε φορά που παραβιάζουμε κανόνες δεν είναι καλό για την Ταϊλάνδη. Έχουμε λάβει σοβαρές ανησυχίες για αυτές τις παραβιάσεις. Μπορεί να μην μας επιτραπεί να φιλοξενήσουμε τέτοιους αγώνες στο μέλλον λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς ορισμένων φιλάθλων. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου πρέπει να καταλάβουν και να συνειδητοποιήσουν πόση ζημιά έχουν προκαλέσει στο πιθανό μέλλον».

Μπορεί να σας αρέσουν αυτά:

Το AFC Beach Soccer Asian Cup πρόκειται να διεξαχθεί στην παραλία Jomtien από τις 16 έως τις 29 Μαρτίου, με 16 ομάδες από διάφορες χώρες να διεκδικούν τρεις θέσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η πρώτη μέρα του AFC Beach Soccer Asian Cup 2023 ξεκίνησε απόψε από την παραλία Jomtien κοντά στο Soi 12 και διεξήχθη ένας αριθμός αγώνων με το πιο αναμενόμενο να είναι το Thailand VS. Σαουδική Αραβία.

Ένα θορυβώδες πλήθος επευφημούσε την Ταϊλάνδη χθες το βράδυ, 18 Μαρτίου 2023, καθώς η Ταϊλάνδη κέρδισε το Αφγανιστάν σε ένα συναρπαστικό κλειστό παιχνίδι με 5-4.

Η Ταϊλάνδη, μπροστά σε ένα παθιασμένο γηπεδούχο κοινό, κέρδισε το Μπαχρέιν στο AFC Beach Soccer Asian Cup, απόψε, 20 Μαρτίου 2023, 2-0 στην παραλία Jomtien κοντά στο Soi 12.

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.