Το Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Πατάγια απένειμε περισσότερα βραβεία κύρους

Νότια Κορέα-

Το δημοφιλές Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Πατάγια, το οποίο πραγματοποιείται στα τέλη Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, 2023, κέρδισε ένα άλλο σημαντικό βραβείο.

Σε ειδική τελετή στο Tongyeong της Νότιας Κορέας, αξιωματούχοι της πόλης Pattaya και μέλη της Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης μαζί με τον κ. Apichat Chanhom, Διευθυντή Τουρισμού και Αθλητισμού του Επαρχιακού Διοικητικού Οργανισμού Chonburi, συμμετείχαν στην πολυμερή συνάντηση του Φεστιβάλ Διεθνούς Ανταλλαγής μεταξύ 31 Μαΐου – 4 Ιουνίου 2023.

Στη συνάντηση, το Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων της Πατάγια βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο για τη δημοφιλή νυχτερινή εκδήλωση για την τόνωση της οικονομίας και του τουρισμού.

Συγχαρητήρια και τα λέμε στο επόμενο φεστιβάλ τον Νοέμβριο!

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/