Βρετανός άνδρας λέει ότι τον απάτησαν για την ιδιοκτησία του Koh Samui Condo

Σαμούι -

Ένας 70χρονος Βρετανός κατέθεσε αναφορά στο Κεντρικό Γραφείο Ερευνών της Ταϊλάνδης (CIB) αφού αγόρασε μια πολυτελή συγκυριαρχία 15 εκατομμυρίων μπατ στο Κο Σαμούι πριν από πολλά χρόνια, αλλά ακόμα δεν έχει λάβει νομικά έγγραφα που να επιβεβαιώνουν τον ιδιοκτήτη τουπλοίο.

Ο κ. David Edward Chappelle, 70, Βρετανός υπήκοος, και ο κ. Pattakorn Teepbunrat, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Καταναλωτών της Ταϊλάνδης, υπέβαλαν κοινή έκθεση στο CIB την Πέμπτη (1 Ιουνίου).

Ο κ. Pattarakorn είπε: «Ο κ. Ο David υπέβαλε για πρώτη φορά μια καταγγελία στο Συμβούλιο Καταναλωτών της Ταϊλάνδης πριν από επτά χρόνια το 2016. Είπε ότι αγόρασε μια πολυτελή συγκυριαρχία από μια εταιρεία ακινήτων για 15 εκατομμύρια μπατ. Μετά από αυτό, κάθε χρόνο επισκεπτόταν και έμενε στη συγκυριαρχία τρεις φορές το χρόνο. Προσπάθησε να ζητήσει νόμιμα έγγραφα κατοχής από την εταιρεία για να δείξει την ιδιοκτησία του, αλλά πάντα απέτυχε».

«Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους 2023 ανακάλυψε ότι η εταιρεία δεν έκανε καμία εγγραφή για νόμιμη κατοχή της συγκυριαρχίας για αυτόν. Ως αποτέλεσμα, ο κ. Ντέιβιντ δεν κατέχει νόμιμα το διαμέρισμα για το οποίο πλήρωσε δεκαπέντε εκατομμύρια μπατ. Διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πολλά θύματα που κάνουν παράπονα για αυτήν την εταιρεία με παρόμοιες υποθέσεις, οι περισσότεροι είναι ξένοι όπως ο κύριος Ντέιβιντ, η οποία έχει κοστίσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια μπατ ζημιές». δήλωσε ο κ. Pattarakorn.

Η CIB αποδέχτηκε την έκθεση και δήλωσε ότι θα επανεξετάσει την υπόθεση. Το όνομα της εν λόγω κτηματομεσιτικής εταιρείας αποκρύφθηκε λόγω εκκρεμών νομικών μέτρων και των νόμων για τη συκοφαντική δυσφήμιση της Ταϊλάνδης.

=========================

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/