Καταπληκτικό νέο κατάστημα ψωμιού έρχεται στην πόλη στην Πατάγια

Πατάγια -

Καλούμε όλους τους λάτρεις του ψωμιού στην Πατάγια! Ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε το άρωμα του φρεσκοψημένου ψωμιού του «Khun Pin House», του πιο ζεστού ψωμιού στην πόλη.

Φωλιασμένο κοντά στο βενζινάδικο Bangchak στη Νότια Πατάγια, απέναντι από το Makro, το γοητευτικό αρτοποιείο του Khun Pin House είναι ένας νέος γλυκός παράδεισος που πρέπει να επισκεφτείτε που κάθε λάτρης του ψωμιού στην Πατάγια δεν μπορεί να χάσει.

Σας προσκαλούμε να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την απλή απόλαυση του υπέροχου ψωμιού. Κάθε καρβέλι στο Khun Pin House είναι φτιαγμένο με αγάπη, προσφέροντας άψογη γεύση και υφή. Έχουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία από μενού που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν, όπως φραντζόλα με προζύμι, ψωμάκια κανέλας και κάθε είδους υπέροχα γλυκά ντόνατς που θα σας ικανοποιήσουν με τη ζάχαρη.

Το Khun Pin House είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8:00 π.μ. έως τις 7:30 μ.μ. Προσφέρουν επίσης υπηρεσία παράδοσης εντός της περιοχής Pattaya καθώς και παράδοση σε όλη τη χώρα με τη χρήση ειδικών οχημάτων ψύξης για τη διατήρηση των ιδανικών συνθηκών του ψωμιού.

Αν είστε λάτρης του ψωμιού και θέλετε να επισκεφτείτε το Khun Pin House, επικοινωνήστε μαζί τους στη Γραμμή: @khunpin.11 ή καλέστε στο 094-9623979!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.