Ανατροπή αυτοκινήτου στο Sattahip, ελαφρά τραύματα οδηγού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Sattahip -

Ένα φορτηγό ανατράπηκε στην περιοχή Sattahip χθες, 30 Μαΐου. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

Το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του δήμου Kledkaew έλαβε μια αναφορά για ανατροπή φορτηγού στο Road 332 στην υποπεριφέρεια Bangsaray της περιφέρειας Sattahip στη μέση της ημέρας χθες. Αμέσως έστειλαν την ομάδα διάσωσης από το Ίδρυμα Sawang Rojana Thammasathan στον τόπο του ατυχήματος.

Στο σημείο, η ομάδα διάσωσης εντόπισε ένα μαύρο νταλίκι Toyota Hilux Revo σε αναποδογυρισμένη και κατεστραμμένη κατάσταση. Ανταλλακτικά αυτοκινήτων βρέθηκαν διάσπαρτα στο δρόμο, μεταξύ των οποίων και εξοπλισμός κλιματισμού που ανήκε στον οδηγό, κ. Amnuai Kongman, και τον άγνωστο φίλο του που είχαν κολλήσει στο όχημα. Οι δυο τους τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σε συνέντευξή του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άγνωστης ηλικίας κ. Αμνουάι παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να κάνει αναστροφή με μεγάλη ταχύτητα. Αυτό έκανε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του να γλιστρήσει και να ανατραπεί. Ευτυχώς, αυτός και ο φίλος του τραυματίστηκαν μόνο ελαφρά επειδή φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Η Pattaya News σημειώνει ότι δεν ήταν σαφές εάν η αστυνομία θα ακολουθούσε νομικές ενέργειες εναντίον του οδηγού.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.