Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης προειδοποιεί για ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ταϊλάνδη

Ταϊλάνδη -

Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης (TMD) έχει προειδοποιήσει για ισχυρές βροχοπτώσεις σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη και πιθανές ξαφνικές πλημμύρες στις νότιες και ανατολικές περιοχές.

Το TMD αναφέρει ότι ένας ισχυρός νοτιοδυτικός μουσώνας καλύπτει τη Θάλασσα Ανταμάν και τον Κόλπο της Ταϊλάνδης. Η περιοχή χαμηλής πίεσης καλύπτει το κάτω κεντρικό τμήμα και το ανατολικό τμήμα της Ταϊλάνδης. Πιθανή ισχυρή βροχόπτωση σημειώνεται στο χαμηλότερο βόρειο τμήμα, στο κεντρικό, ανατολικό και νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης. Ορισμένες περιοχές θα μπορούσαν να προκαλέσουν ξαφνικές πλημμύρες.

Τα κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν έχουν ύψος έως και τρία μέτρα και μπορεί να είναι πάνω από τρία μέτρα σε περιοχές με καταιγίδες. Τα κύματα στον κόλπο της Ταϊλάνδης έχουν ύψος έως και δύο μέτρα και μπορεί να ξεπεράσουν τα δύο μέτρα σε περιοχές με καταιγίδες. Τα μικρά σκάφη στη Θάλασσα Ανταμάν θα πρέπει να παραμείνουν στην ακτή μέχρι τις 4 Ιουνίουth 2023.

  • Βόρειος

Πιθανή βροχή, πιθανότητα περίπου 40 τοις εκατό με ισχυρούς ανέμους σε ορισμένες περιοχές. Η μέγιστη θερμοκρασία είναι έως 39 βαθμούς Κελσίου.

  • Βορειοανατολικός

Πιθανή βροχή, πιθανότητα περίπου 60 τοις εκατό με ισχυρούς ανέμους σε ορισμένες περιοχές. Η μέγιστη θερμοκρασία είναι έως 37 βαθμούς Κελσίου.

  • Κεντρικός

Πιθανή βροχή, πιθανότητα περίπου 70 τοις εκατό με ισχυρούς ανέμους σε ορισμένες περιοχές. Η μέγιστη θερμοκρασία είναι έως 35 βαθμούς Κελσίου.

  • Ανατολικός

Πιθανή βροχή, πιθανότητα περίπου 80 τοις εκατό με ισχυρούς ανέμους σε ορισμένες περιοχές σε Nakhon Nayok, Prachinburi, Sa Kaeo, Chachoengsao, Rayong, Chanthaburi και Chonburi (Σπίτι της Pattaya). Τα κύματα είναι πάνω από δύο μέτρα σε περιοχές με καταιγίδες.

  • Νότια (Κόλπος της Ταϊλάνδης)

Πιθανή βροχή με πιθανότητα περίπου 60 τοις εκατό. Τα κύματα είναι πάνω από δύο μέτρα σε περιοχές με καταιγίδες.

  • Νότια (Θάλασσα Ανταμάν)

Πιθανή βροχή με πιθανότητα περίπου 70 τοις εκατό σε Ranong, Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang και Satun. Τα κύματα είναι περισσότερα από τρία μέτρα σε περιοχές με καταιγίδες.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.