Αποτελέσματα Talkback Reader: Αισθάνεστε ότι η Pattaya είναι ασφαλής;

Ακολουθεί η τακτική μας λειτουργία στην οποία κάνουμε μια ερώτηση στην κοινότητά μας και περίπου μια εβδομάδα αργότερα επισημαίνουμε διαφορετικές απαντήσεις και απόψεις σε αυτήν την ερώτηση.

Αυτόν τον μήνα, ρωτήσαμε τους αναγνώστες μας τα εξής:

 Αισθάνεστε ότι η Pattaya είναι ασφαλής;

Μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο κάνοντας κλικ ή πατώντας εδώ. Επιλέξαμε πολλές διαφορετικές απόψεις και απαντήσεις εδώ. Σημειώνουμε ότι αυτές είναι οι απόψεις και οι σκέψεις των αναγνωστών και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν απαραίτητα αυτές της The Pattaya News Company Limited.

Ας δούμε τι είχες να πεις:

Peter M-Λαμβάνοντας υπόψη ότι η «αστυνομία» και η «τοπική κυβέρνηση» είναι ως επί το πλείστον διεφθαρμένα μαζί με έναν μεγάλο αριθμό εργαζομένων του «σεξ» και εγκληματιών από όλη την Ταϊλάνδη, την Καμπότζη, τη Μιανμάρ, το Λάος κ.λπ. κτλ που έρχονται φυσικά στην Πατάγια Θα ήταν θεϊκό θαύμα αν το "Pattaya" ήταν τουλάχιστον ασφαλές! -=-=-=-=-=- Christer B-Σχετικά με την ατμοσφαιρική ρύπανση ΟΧΙ !! Σχετικά με την κυκλοφορία ΟΧΙ !! Περπατώντας μόνος σε μερικά σημεία ΟΧΙ !!! -=-=-=-=-==– Alan S-Είναι ασφαλές μέχρι τα μεσάνυχτα, μετά τα μεσάνυχτα που είναι όταν συμβαίνουν τα περισσότερα εγκλήματα και ατυχήματα. Οι Ladyboys προσθέτουν επίσης στο έγκλημα. -=-=-=-=-=- John S-Οποιοδήποτε μέρος είναι ασφαλές εάν χρησιμοποιείτε την κοινή λογική σας. -=-=-=-=-=– Claes S-
Είμαι από τη Σουηδία και νιώθω πολύ ασφαλής εδώ στην Pattaya/Jomtien. Ζω στο Jomtien με την Ταϊλανδέζα φίλη μου. Ζούμε μια χαλαρή ζωή εδώ. Βγαίνουμε έξω για φαγητό ή συναντάμε μερικούς φίλους σε μπαρ μερικές φορές, κυρίως στο Jomtien, όπως γνωρίζουμε πολλούς ιδιοκτήτες μπαρ και άλλους ανθρώπους εδώ. Αλλά συνηθίζουμε επίσης να πηγαίνουμε στο Tree Town ή στο LK Metro από καιρό σε καιρό.
Δεν είμαι μεγάλος τύπος ή μαχητής, οπότε δεν μπαίνω ποτέ σε διαφωνία με κανέναν. Ποτέ δεν πίνω «πολύ», πόσο είναι τώρα. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ ναρκωτικά. Η κίνηση εδώ είναι τρελή, οπότε δεν μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι ότι τα αυτοκίνητα ή οι μοτοσικλέτες θα σταματήσουν όταν υπάρχει κόκκινο φανάρι για αυτά. Πολλοί είναι εντελώς ασεβείς.
Έτσι, για μένα και το gf μου, φοβάμαι ότι θα μου επιτεθούν ή θα τσακωθώ ή κάτι τέτοιο. Οδηγώ αυτοκίνητο και μηχανάκι και νιώθω αρκετά ασφαλής με αυτό. Ακολούθησε τους κανόνες και είσαι καλά. Καθώς ζω έναν αρκετά υγιεινό τρόπο ζωής, νιώθω ασφαλής και με αυτό. Αισθάνομαι περισσότερο «φοβάμαι» όταν βρίσκομαι στη μικρή πατρίδα μου στη Σουηδία. Υπάρχουν πάρα πολλοί Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής εκεί τώρα και η χρήση ναρκωτικών έχει εκραγεί χάρη σε αυτούς. Η αστυνομία μας είναι άδολη και η κυβέρνησή μας είναι εξίσου άχρηστη.
Για μένα, λοιπόν, η Pattaya είναι ένα ασφαλές μέρος, απλά μείνετε μακριά από προβλήματα, μην θυμώνετε μεθύσι, μην προσβάλλετε κανέναν, ειδικά τους Ταϊλανδούς, και μείνετε μακριά από τα ναρκωτικά.
-=-=-=-=-=-=–
Sune S-Hello.
Η Πατάγια αισθάνεται πολύ ασφαλής και οι άνθρωποι εδώ είναι ευγενικοί και περιποιητικοί. Σε αρκετές περιπτώσεις έχω δει ανθρώπους, ειδικά Ταϊλανδούς, να βοηθούν άλλους που έχουν ανάγκη. Κυρίως λόγω μέθης, αλλά και τροχαίων ατυχημάτων και διαφόρων ψυχικών καταστροφών. Αισθάνομαι πολύ πιο ασφαλής εδώ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας από ό,τι το μεσημέρι στη χώρα μου, τη Νορβηγία.
-=-=–==-=-=-=-
Το Alan F-Pattaya είναι το πιο επικίνδυνο μέρος που είχα ποτέ την ατυχία να ζήσω ή να επισκεφτώ. Για 24 ώρες το XNUMXωρο, οι πεζοί παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους περπατώντας στους δρόμους λόγω της παντελούς έλλειψης είτε πεζοδρομίων είτε σπασμένων και αδιάβατων πεζοδρομίων και η μανιακή επικίνδυνη οδήγηση από μοτοσικλετιστές και οδηγούς αυτοκινήτων δεν σέβονται την ασφάλεια των πεζών. Αυτή η επικίνδυνη για τη ζωή κατάσταση των πραγμάτων επιδεινώνεται από την επαίσχυντη έλλειψη δράσης τόσο από τις τεμπέληδες ανίκανες αστυνομικές δυνάμεις όσο και από το Δημαρχείο. Στην περίπτωση του Δημαρχείου, φαίνεται ότι ενδιαφέρονται περισσότερο να ξοδέψουν εκατομμύρια χρήματα των φορολογουμένων για τη χρηματοδότηση έργων ματαιοδοξίας, όπως μουσικές συναυλίες που δεν θέλουν οι ντόπιοι, αντί να κάνουν τη δουλειά τους για να αντιμετωπίσουν τη θλιβερή κατάσταση των υποδομών. -=-=-=-=-=-=-= Paul K-Yes Η Pattaya έχει γίνει εντελώς εγκληματική και έχει πάει στην αγορά. Είναι επίσης σωματικά βρώμικο. Το θαλασσινό νερό είναι ένας «μη ασφαλής» υπόνομος. Η ποσότητα πλαστικού και άλλα σκουπίδια στην ακτογραμμή είναι ντροπή. Είναι ο δήμαρχος της Πατάγια πολύ σημαντικός ή πάσχει από κακή όραση σε αυτά τα «ζωντανά» ζητήματα… Επίσης, ποια είναι η προκαταρκτική γοητεία με την υπερβολικά δυνατή μουσική έξω από μέρη όπως το Central Φεστιβάλ? Είναι απλώς ένας «θόρυβος» και κοιτάξτε τη δημογραφική ηλικία για την οποία υποτίθεται ότι είναι ελκυστικό… Θλιβερό θα μπορούσα να προσθέσω περισσότερα. -=–=-=-=-= Don-
Γεια, ζω στην Πατάγια εδώ και 12 χρόνια και ποτέ δεν ένιωσα ανασφαλής σε αυτήν την πόλη.
Ίσως δεν είμαι σαν τον μέσο "Expat" εδώ στην Πατάγια, γιατί δεν βγαίνω έξω το βράδυ, δεν πηγαίνω σε μπαρ
και δεν έχω εχθρούς, πράγμα που σημαίνει ότι είμαι πολύ συνεργάσιμος με τον τοπικό πληθυσμό και την κοινότητα της Ταϊλάνδης
και προσπαθώ να σέβομαι τον τρόπο ζωής και συμπεριφοράς τους. Είμαι μεγάλος θαυμαστής της Pattaya και σκέφτομαι έντονα,
είναι ένα από τα καλύτερα μέρη σε αυτόν τον πλανήτη για να περάσετε τη ζωή ενός συνταξιούχου. Ήμουν πολύ τυχερός μέχρι τώρα,
-=-=-=-=-=-=-
Ο Daryl R-Pattaya είναι πολύ, πολύ πιο ασφαλής από το Σικάγο από όπου κατάγομαι.
-=-=-=-=–==-=
CB-Είναι πολύ ασφαλές. Ωστόσο, η κοινή λογική ισχύει… μην μεθύσετε πολύ, μην λαμβάνετε φλας τιμαλφή ή μετρητά, μην μαλώνετε για ασήμαντα πράγματα ή πολύ μικρά ποσά όπως λίγα μπατ.
—-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να εκφράσετε τη γνώμη σας; Στείλτε μας μήνυμα στο editor@thepattayanews.com. Σύντομα θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο TalkBack, μείνετε συντονισμένοι!

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/