Καμποτζιανός εργάτης σκαφών μπουκάλια φίλος στο Sattahip

Sattahip -

Ένας Καμποτζιανός εργάτης σε σκάφος εμφιάλωσε τον λεγόμενο φίλο του στο πρόσωπο ενώ έπινε αλκοόλ στην περιοχή Sattahip.

Χθες, 28 Μαΐου, διασώστες από το Ίδρυμα Sawang Rojanatham έλαβαν αναφορά για μια σωματική επίθεση και τραυματισμό ενός μετανάστη εργάτη σε ένα νοικιασμένο σπίτι που βρίσκεται στην υποπεριοχή Sam San στην περιοχή Sattahip, στην επαρχία Chonburi. Αφού έλαβαν την αναφορά, συντονίστηκαν με την Αστυνομία Sattahip και έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος στις 22:20 το μεσημέρι.

Στο σημείο, οι αρχές βρήκαν έναν εργάτη σε σκάφος της Καμπότζης, τον κ. Keng Chok, 45 ετών, με τραύματα και αιμορραγία σε όλο του το πρόσωπο. Στη συνέχεια του παρείχαν την αρχική ιατρική βοήθεια πριν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Sattahip.

Σύμφωνα με τους κατοίκους που παρακολούθησαν τη συμπλοκή, είπαν ότι το θύμα έπινε αλκοόλ με τον άγνωστο συμπατριώτη του. Ξαφνικά, άρχισαν να υψώνουν φωνές για κάποιους λόγους και ο ύποπτος άρπαξε ένα μπουκάλι μπύρας και χτύπησε τον κύριο Κενγκ στο πρόσωπο πριν τραπεί σε φυγή.

Το θύμα έτρεξε στους κατοίκους της περιοχής για βοήθεια. Παραμένει στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάστασή του είναι σταθερή.

Ο ύποπτος αναζητείται αυτή τη στιγμή από την αστυνομία.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.