Το Chinda Hotpot ανακοίνωσε ότι έρχεται στην Πατάγια, τα Ταϊλανδικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάνουν το συλλογικό τους μυαλό

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Το αγαπημένο κινέζικο στιλ της Μπανγκόκ, η Suki Jinda/Chinda Hotpot ανακοίνωσε ότι ανοίγει το νεότερο υποκατάστημά της στην Πατάγια και τα ταϊλανδικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγιναν ξέφρενα.

Μια τεράστια διαφημιστική πινακίδα, όπως φαίνεται παραπάνω, ανέβηκε κοντά στο Little Walk στο Sukhumvit στην Πατάγια χθες, 26 Μαΐου 2023 και συνοδεύτηκε από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook της Chinda Hotpot εδώ.

Δεν ανακοινώθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία ή ώρα για τα εγκαίνια, αλλά για όσους απολαμβάνουν το κινεζικό hotpot, η μετακόμιση στην Πατάγια είναι πολύ καιρός καθώς η αλυσίδα είναι δημοφιλής έλξη στην Μπανγκόκ εδώ και αρκετό καιρό.

Καθώς οι φωτογραφίες της διαφημιστικής πινακίδας έγιναν viral, κοινοποιήθηκαν χιλιάδες φορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Pattaya, κυρίως στην ταϊλανδέζικη γλώσσα, με πολλούς κατοίκους της Ταϊλάνδης να δηλώνουν ότι ανυπομονούσαν να δοκιμάσουν το υποκατάστημα της Pattaya.

Το Chinda Hotpot είναι γνωστό για τα μεμονωμένα μικρά hotpot του σε κάθε τραπέζι που χαρακτηρίζονται από έναν ιμάντα μεταφοράς που τυλίγεται μέσα στο εστιατόριο με μια ποικιλία από ποιοτικά και νόστιμα είδη. Οι τιμές ξεκινούν από πέντε μπατ και οι χώροι της Μπανγκόκ είναι συνήθως ανοιχτοί πολύ αργά και δημοφιλείς όλες τις ώρες.

Το εσωτερικό του Chinda Hotpot στην Μπανγκόκ. Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Chinda Hotpot FB

Το Hotpot δεν είναι για όλους, αλλά η κοινότητα της Ταϊλάνδης στην Πατάγια φαίνεται να ανυπομονεί για αυτήν την προσθήκη. Τι νομίζετε; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/